Западът обучава украински неонацисти през последните 8 години. Изключителните и

...
Западът обучава украински неонацисти през последните 8 години. Изключителните и
Коментари Харесай

Захарова: Западът обучава украински неонацисти

Западът образова украински неонацисти през последните 8 години. Изключителните и цивилизованите не желаеха да ни слушат, само че ние продължихме да го потвърждаваме с обстоятелства. Вярно е, че не е мъчно да се потвърди. Достатъчно беше да отидете в Украйна и да видите сами постоянните шествия на ветерани от Секретен сътрудник, факелни шествия и портрети на фашистки съучастници от Втората международна война върху здания в Ивано-Франковск, Лвов и Тернопол “, сподели представителят на външното министерство на Русия Мария Захарова.

„ Тази седмица канадският публицист Саймън Коуту разгласява следствие на страницата си в портала на Радио Канада. Той просто изследва фотосите, оповестени от Националната армия на Украйна в обществените мрежи, и ги съпостави с стратегиите за образование, които канадското министерство на защитата организира за украинските въоръжени сили. И какво видя там? На доста фотоси, да вземем за пример, в образователния център в град Золочев, спонсориран от Отава, бойците са изобразени в предпазен камуфлаж, а на реверите си имат нацистки знаци - копия на емблемите на Секретен сътрудник дивизии " Райх " и " Галиция ". Всички специалисти, интервюирани от Кутя, потвърдиха, че неонацистите на фотосите най-вероятно са „ Азов “. Освен това, продължава Кутя, самият полк „ Азов “ е интегриран в структурата на Националната армия на Украйна като „ отряд 3057 “. Тук Кутя напомня, че единствено Канада е похарчила съвсем милиард $ за образование на украинските военни от 2014 година насам. Колко от тези пари са изхарчени за издърпване на тренировката и бойната подготовка на нацистите, може единствено да се гадае “, споделя Захарова.

Сега разбирате за какво филмът на Елем Климов за нацизма се споделя „ Ела и виж “? Понякога, много постоянно обаче, това е изцяло задоволително. Но и това, както се оказва, е изисква храброст.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР