Това че мъжът й Юлиян Цолов е затънал в дългове

...
Това че мъжът й Юлиян Цолов е затънал в дългове
Коментари Харесай

Фалиралата Славена Вътова пръсна 5 бона за уикенд в Хърватска! Кой го плати?


Това че мъжът й Юлиян Цолов е заседнал в задължения и скоро ще остане на улицата, надалеч не значи, че и Славена Вътова би трябвало да го последва към дъното… Докато близки до Вълка от Уолстрийт го оплакват, че се е наложило да продаде първокласния си апартамент на фолк артиста Азис, с цел да не му го вземе банката, неговата брачна половинка Славена си развява марковите рокли на отмора в Хърватска.



научи, че Вътова е прекарала уикенда на един от тузарските острови в Хърватска в 5-звезден хотел, където нощувките стартират от 1000 лв.. Комплексът е извънредно първокласен и известен с това, че се посещава главно от заможни хора. Ако приемем, че Славена сама е поела разноските си, то единствено за нощувки миската би трябвало да е платила 3 бона. Като прибавим и разноските за път и храна, уикендът на затъналата в задължения моделка й е стъпил на над 5000 лв..



В същото време медиите гръмнаха с новината, че мъжът й дължи милиони за измами и банкови заеми. Част от тях фамилията се пробвало да погаси посредством продажбата на жилището си. Купувачът пък бил не какъв да е, а самият Азис, който им броил 1,05 млн. евро за парцела. Според слуховете обаче Вътова и двете й деца остават на улицата след влизането на Азис във притежание през септември.



И тук незабавно изплува въпросът – по какъв начин човек, който дължи толкоз пари и е останал без покрив над главата, може да си разреши уикенд за 5 бона? Изводът може да бъде единствено един - Славена е била на облага в Хърватска. А кой е платил масрафът и с кого е била на първокласния остров? Този извод си остава за вас.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР