Замина си управление на некадърността и некомпетентността, те задълбочиха кризите.

...
Замина си управление на некадърността и некомпетентността, те задълбочиха кризите.
Коментари Харесай

Алгафари каза как Нинова ще се освободи от опоненти в партията

Замина си ръководство на некадърността и некомпетентността, те задълбочиха рецесиите. Неопитността главно на премиера смъкна държавното управление. Българска социалистическа партия ще се сгромолясат на тези избори. Този длъжностен кабинет нищо не може да направи, падна в гроба, в който Радев си изкопа. Тези мнения направи в предаването " Офанзива " по НоваНюз политическият пиар експерт Нидал Алгафари.

По думите му Радев не желае да има мощни политически субекти. " Той желае да ръководи и манипулира всичко. Където не съумява, ги удря - ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия. Президентът ръководи вместо кабинета, а всички трябваше да бъдат марионетки. Ще види накъде ще поведе България, дали към доближаване с Русия и излизане от Европейски Съюз. Защо той не стопира възходът на " Възраждане "? След като това не се получи, той се отхвърли от тях. Нинова и Българска социалистическа партия усетиха, че към този момент стартира предизборната акция ", уточни Алгафари.

Според него в случай че членове на Българска социалистическа партия бъдат част от служебното държавно управление Нинова ще се освободи от съперниците си. " Радев се пробва да разбие лявото пространство и да го направи по негово сходство, само че Нинова няма да го разреши. На него му е ясно, че той каквото можа, направи, повече от това няма да може да направи ", съобщи коментаторът.

Според него Слави Трифонов ще направи турне из страната по време на предизборната акция. " Той отмъсти на " Продължаваме Промяната " за това, че завоюваха повече гласове на изборите за сметка на Има Такъв Народ. Възможно е да не влязат в Народното събрание, в случай че не създадат ясно таргетирана акция. Не е честно президентът да приказва за безпорядък при всичко, което направи ", счита анализаторът. 

Нидал Алгафари предвижда, че поради външен напън след вота ще се образува необятна коалиция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР