Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий

...
Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий
Коментари Харесай

Медведев: Настоящите западни санкции срещу Русия много напомнят методите на инквизицията

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност (СБ) на Руската федерация Дмитрий Медведев съпостави актуалните западни наказания против Русия с методите на инквизицията.

„ Сегашните наказания на западния свят против съветската страна, стопанска система и бизнес доста припомнят методите на Inquisitio Haereticae Pravitatis Sanctum Officium “, написа политикът в неговия канал в Telegram.

„ Днес виждаме с очите си това, което Европа е следила през съвсем цялото минало хилядолетие и, за което Римокатолическата черква се разкая в края на 20 век. Говорим за инквизицията “, добави той.

Западът се бори против Русия само на страсти, без " каквото и да е отношение към здравия разсъдък и даже към закона ", сигурен е Медведев.

„ Борбата против Русия се води само на страсти, без да се преценява със здравия разсъдък и даже със закона. Никой не се пробва да навлезе надълбоко в личното си законодателство от прецеденти, да приложи вековните съществени правила, върху които са построени. Защо, в случай че можеш толкоз елементарно и естествено да отнемеш това, на което тези страни в никакъв случай не са принадлежали? ", написа още той.

Медведев предизвести за огромен брой каузи, които следва да бъдат заведени в разнообразни съдилища за изземване на съветски бизнес парцели в чужбина.

„ Нашите съперници, дано си го кажем, враговете на Русия, които толкоз гневно се стремят да „ анулират “ собствеността върху съветския бизнес, би трябвало да схванат, че ще бъдат изправени пред доста правосъдни каузи в съдилищата. И в националните съдилища на Съединените щати и Европа, и в интернационалните съдилища”, сподели зам.-шефът на Съвета за сигурност.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР