Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и бивш
Коментари Харесай

Медведев за Байдън: Времето не го е пощадило

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация и някогашен президент и министър председател на Русия Дмитрий Медведев дефинира острото изявление на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за съветския президент Владимир Путин като „ цена на възрастта “. Той сподели пред публицисти за това, припомняйки, че преди този момент се е срещал с Байдън, когато актуалният американски водач е бил вицепрезидент на Съединени американски щати, предава TACC, заяви организация " Фокус ".

„ Срещaл съм се с сегашния президент на Съединени американски щати Джо Байдън на разнообразни интернационалните събития “, сподели заместник-председателят на Съвета за сигурност. " Тогава той правеше съответно усещане ", сподели Медведев. „ Но явно времето не го е пощадило “, добави той.

" Няма какво да разясняваме ", сподели Медведев в отговор на искане за оценка на думите на президента на Съединени американски щати, който в изявление за телевизия ABC съобщи, че съветското управление ще би трябвало да " заплати цената " по отношение на изказванията за интервенция на Москва в американските избори, като отговори утвърдително на въпроса дали той счита Путин за " палач ". „ Мога единствено да напомня откъс на доктор Фройд:„ Нищо в живота не излиза толкоз скъпо, както заболяването и нелепостта “, сподели Медведев.

По-рано в четвъртък прессекретарят на съветския президент Дмитрий Песков съобщи пред кореспонденти, че президентът на Съединени американски щати е посочил с изказванията си, че несъмнено не възнамерява да усъвършенства връзките с Русия. Песков също назова думите на Байдън " доста неприятни ". Самият Путин, отговаряйки на изявленията на Байдън, отправени към него, пожела на американския си сътрудник доста здраве, наблягайки, че той го споделя „ без подигравка, без смешка “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР