Заместник-председателят на Съвета за сигурност Медведев нарече забраната на руската

...
Заместник-председателят на Съвета за сигурност Медведев нарече забраната на руската
Коментари Харесай

Медведев обвини Запада, че забранява руската култура


Заместник-председателят на Съвета за сигурност Медведев назова възбраната на съветската просвета западна наклонност за имбецили.

Заместник-председателят на Съвета за сигурност на Русия Дмитрий Медведев сподели, че Западът поддържа наклонността за възбрана на съветската просвета. Медведев изрази възмущението си в своя Telegram канал.

Медведев упрекна западните страни, че не разрешават съветската просвета и назова тази наклонност настояща. По думите му на тази тематика се упражняват „ политически малоумници” и „ мизерни диванни русофоби”.

„ Няма да се спирам на съответни образци, това си е медицински проблем. Въпреки че в някои случаи ще е належащо да се търси истината както в съдилищата, по този начин и по други способи, които са доста добре разказани от Айзенщайн в упоменатия филм “, сподели заместник-председателят на съветския съвет за сигурност.

В същата обява Медведев разгласи отхвърли на Русия да се изключи от света като „ възмездие против идиоти “. Той прикани да не се чака никаква автаркия даже в региона на културата.

По-рано представителят на Съвета на федерацията Валентина Матвиенко упрекна западните страни в гонене на културни дейци, представляващи Русия. Тя напомни, че осъществяванията на известната оперна певицата Анна Нетребко в спектакъл " Ла Скала " бяха анулирани, а паметния диригент Валери Гергиев бе отхвърлен от работа в Мюнхенската филхармония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР