Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще представи визията си

...
Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще представи визията си
Коментари Харесай

Росица Кирова представя идея за лечебен туризъм в Северозапада

Заместник-председателят на Народното събрание Росица Кирова ще показа визията си за потребление на минералните извори в Северозападна България за лековит туризъм на конференция в София, съобщи dariknews.bg.

Днес тя ще взе участие в конференция по тематиката, проведена от Националната камара на минералните води в България, оповестиха от пресцентъра на Народно събрание.

В Северозападна България има към 45 извора като доста дребен % от тях се употребяват. За няколко месеца бяха готови планове за създаване на минералните извори във Видин, Градец и Сланотрън и се чака утвърждение от Министерството на околната среда и водите. В рамките на събитието Росица Кирова ще разгласи предлагането си да бъде основан интегриран проект, лечебна и балнеоложка система в България.

В полемиката ще вземат участие депутати, представители на локалните управляващи и специалисти от Видин, Враца, Монтана, Ловеч и Плевен. Конференцията „ Надежда за българския Северозапад “ ще стартира в 10.00 часа в конферентната зала на Националната библиотека „ Св. св. Кирил и Методий “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР