Заместник-областният управител на Добрич Живко Желязков и директорът на ОД

...
Заместник-областният управител на Добрич Живко Желязков и директорът на ОД
Коментари Харесай

Наградиха победителите в областното състезание „Млад огнеборец“

Заместник-областният шеф на Добрич Живко Желязков и шефът на ОД Министерство на вътрешните работи – Добрич старши комисар Красен Торимацов бяха през днешния ден посетители на откриването на 23-то регионално съревнование на младежките противопожарни отряди „ Млад огнеборец “, което се организира в градски парк „ Св. Георги “ в Добрич.

Надпреварата откри комисар Дарин Димитров – шеф на Регионална дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “, който пожела триумф на състезателите.

Тимовете на общините се състезаваха в две дисциплини – „ Бойно разрастване на спортна пътека “ и „ 400 м щафетно тичане с трудности “. След привършване на конкуренцията бе оповестено и крайното класиране, като всички тимове получиха грамоти.

Заместник-областният шеф Живко Желязков връчи медалите и купата на спечелилите – отборът на СУ „ Ст. Караджа “ – община Каварна, които ще показват област Добрич в националната конкуренция, която ще се организира в края на месец май в Албена. На второ място се класира тимът от община Добричка /учениците от учебното заведение в с. Карапелит/, които получиха своите медали и купа от комисар Дарин Димитров. На трето място остана отборът на община Генерал Тошево – показан от събирателен тим възпитаници от две учебни заведения в общината. Те получиха своите оценки от основен контрольор Йордан Йорданов – шеф на Районна работа град Добрич.

При закриване на надпреварата комисар Дарин Димитров пожела на младите състезатели здраве и нехайно лято.

В петък – 10.05.2024 година, ще се организира 22-то ученическо съревнование „ Защита при бедствия, пожари и изключителни обстановки “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР