Закуската определено е най-важното ястие за деня. Ние обичаме тя

...
Закуската определено е най-важното ястие за деня. Ние обичаме тя
Коментари Харесай

Как да направите вкусна закуска с лютеница и яйце?

Закуската несъмнено е най-важното ядене за деня. Ние обичаме тя да е лека, питателна, да може да се подготвя елементарно и бързо. И би трябвало да е вкусна. Ама доста вкусна. Именно поради това постоянно търсим и предлагаме предписания, които да дават отговор на всички условия, които са значими за нас. Именно по този начин ще създадем и през днешния ден с една доста забавна рецепта. Съставките са познати до болежка, само че не и методът, по който се прави. Вижте какво ви би трябвало: 

Продукти за закуската
Най-вкусната закуска, по-вкусна и от пържени филийки!
Необходими артикули: хляб, наразян на филии 3 яйца 250 мл прясно мляко 250 грама кашкавал 250 грама шунка Бързи неделни бухти &nd...
Прочети повече
Буркан едросмляна лютеница; 

Яйца; 

Хляб. 

Как се подготвя?
Това е идеалното време за закуска, в случай че желаете да отслабнете
Закуската е най-важното хранене за деня - това е реалност, който е прочут на всички нас. Пълноценната закуска може да ви помогне освен...
Прочети повече
Вземете една купа и вътре счупете едно от яйцата. След това прибавете две лъжици от едросмляната лютеница (или повече в случай че прецените). Разбийте добре, с цел да може да се комбинират в хомогенна примес. Трябва да стане задоволително гъста, че да може да се маже на филия. След като това се получи, вземете две филии и ги намажете с по-дебел пласт. Преценете какъв брой примес ви би трябвало и направете още. 

След като филийките са подготвени би трябвало да ги изпечете на дребна печка, празненство грил или фурна, която е с горен реотан. Филиите ще се препекат и ще станат прелестно хрупкави, а сместа от яйце и лютеница ще стане по-твърда. Причината за това е, че яйцето ще се изпече, а смесената с него лютеница ще стегне. Като хапвате може да добавите сирене или кашкавал отгоре. Въпрос на усет. 

Може да ползвате рецептата за лека следобедна закуска или лек обяд. Подходящо е също когато желаете да приготвите храна за пътешестване. Желаем ви прелестен вкус и ще ви радваме с още вкусни и лесни предписания!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР