Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато

...
Законът за Привличането е древен закон, познат на малцина. Когато
Коментари Харесай

11-те Забравени Закона на Вселената

Законът за Привличането е античен закон, прочут на малко на брой. Когато филмът “Тайната ” се появи на бял свят, го разкри пред света. Но по-късно мина време и от ден на ден и повече хора започнаха да се оплакват, че Законът за Привличането не работи. Но това, което доста хора не осъзнават, е че във кино лентата е изпусната много скъпа информация. 10 други Вселенски закони, с цел да бъдем ясни. Законът за Привличането не е всичко. Той е единствено част от други 11 Вселенски закони, наречени 11-те Забравени Закона.

Използвани дружно, тези 11 закона, трансформират Законът за Привличането в изцяло безспирна мощ, такава, че да трансформира мислите ви в действителност по-бързо, в сравнение с бихте могли да си визиите.

Е, кои са тези 11 забравени закона?

Закон за Мисленето
Законът за Мисленето гласи, че мислите основават действителността.

Закон за Наличността
Законът за Наличността гласи, че има безгранична наличност във Вселената на всичко, което желаете. Вместо да вярвате в концепцията за “липсата ”, е нужно да разберете, че живеем във Вселена на обилие и има (пре)достатъчно за всички. Искреното усещане на това обилие е витално значимо за привличането на благосъстояние и обилие в живота ви.

Закон за Привличането
Законът за Привличането гласи, че привличаш това, към което насочваш вниманието си. Обръщайки внимание на неща, които ви вършат нещастни, притегляте още повече от тях. Но в случай че се фокусирате върху нещата, които ви вършат щастливи и се усмихвате, тогава ще привлечете повече от тях в живота си.

Закон за Получаването
Законът за Получаването гласи, че ще получите единствено това, което сте подготвени да получите. Например, може да желаете 10 000 лева на месец, само че в случай че не вярвате, че това е допустимо или, че го заслужавате, то в никакъв случай няма да ги получите.

Закон за Нарастването
Законът за Нарастването е обвързван с повишаването и подобряването на всеки аспект от живота ви. Без значение какъв брой добър е животът ви, постоянно има място за усъвършенстване и уголемение.

Закон за Отплащането
Законът за Отплащането гласи “Жънеш това, което посееш ”. Семената на триумф или на неуспех посявате в живота си? В живота, това, което влагате, това получавате. Каквото вършиме и “изпращате ” като сигнал на Вселената, това и ще получите, за положително или за неприятно.

Закон за Нулевото Съпротивление
Законът за Нулевото Съпротивление е един от най-игнорираните от всичките 11 забравени закона. Но също по този начин е и един от най-мощните от тях. Този закон гласи, че това, против което се съпротивляваш, продължава да съществува. Това значи, че нещата, които не харесвате, стават по-силни. Колкото повече сила влагате в ненавист и противодействие към тях, толкоз по-силни и мощни стават те. Незнанието на този закон изяснява за какво толкоз доста хора не съумяват да употребяват Закона за Привличането сполучливо. Няма значение какъв брой мъчно би могло да е първоначално, би трябвало да се научите да игнорирате нещата, които не харесвате и да пренасочвате вниманието си към тези, които ви вършат щастливи.

Закон за Прошката
Законът за Прошката гласи, че с цел да продължите напред в живота си, е нужно да се избавите (да простите) от мъчителни събития от предишното си. Незнанието и неприлагането на този закон блокира изобилието във вашия живот.

Закон за Пожертването
Законът за Пожертването гласи, че с цел да спечелиш нещо, би трябвало да си подготвен да заплатиш съответната цена. Гледайте на този закон като вложение в по-добро бъдеще вместо като сегашна всеотдайност.

Закон за Почитането
Законът за Почитането гласи, че 11-те Забравени Закона ще работят за вас, в случай че ги почитате. Ако водите неизпълнителен живот и не успявате непрекъснато да практикувате тези 11 закона, тогава не се учудвайте, в случай че се неуспехите.

Закон за Успеха
Законът за Успеха е композиция от всички 11 закона. Той гласи, че можете да съумеете, без значение от вашата среда, или от това какъв брой неприятни са били нещата в предишното. Успехът е ваше рождено право.

Законите на вселената:

1. За да живееш пълноценно, би трябвало да знаеш за какво си пристигнал в този свят и от къде си пристигнал.

2. Бог би трябвало да е в теб, а не към теб. Само по този начин ще са в единство твоят Дух и твоето тяло.

3. Всичко е живот. Уважавай всички живи същества във Вселената, тъй като може би си бил или ще бъдеш един от тях.

4. Твори единствено поискано положително, с цел да го получиш назад.

5. Доброто е ключ за вратите към другите светове.

6. Не прави непоискано положително. То сигурно ще ти бъде заплатено със зло.

7. За поискано и получено положително, на което си дал отговор със зало, ще заплатиш с най-тежко кармично наказване.

8. Съумей да се радваш на дребните и огромните хубости, които Вселената ти дава.

9. Изпълнявай Вселенската си задача, осъзнавайки своетопредназначение. Раздавай съгласно опциите си, с цел да консумираш Вселенските богатства.

10. С приемането ти във селенията на Висшия Вселенски свят ти си най-богатият, както и всички към теб.

11. Болестта е тестване, за осъзнаване на личните неточности, които творят кармата отрицателно. Вгледай се в себе си, открий грешките, които те разболяват, осъзнай ги и ще оздравееш.

12. Никога не помагай на болен човек, който отхвърля да се излекува самичък, тъй като товае неговият избор. За такава помощ /ако той я желае и чака чудо/ търпиш кармично наказване

13. Лечителят може да извърши дълга си и да излекува болния; в случай че страдалецът е подготвен, идва гибелта, която в тази ситуация е самоубийството.

14. Стори положително, в случай че си сигурен, че ще бъде осъзнато и е твоя вътрешна нужда. Отказаното положително ти носи премеждия, които е мъчно да осъзнаеш.

15. Не забравяй подадената запомощ ръка, не наранявай покровител, в случай че искаш да ценят и твоите положителни каузи.

16. Лъжата, изречена, с цел да не нараниш някого, товари кармата ти. Ако прецениш, че не би трябвало да казваш истината, по-добре я премълчи.

17. Обичта към близък не те освобождава от Закона за непоисканото положително. Този закон се обезсилява единствено до момента в който се грижиш за своето дете до 7-мата година.

18. Бъди пореден. НАй-страшното закононарушение на духовно равнище е измяната към самия себе си.

19. Не се опитвай да заемаш непознато място, тъй като даже и да успееш, не си сигурен, че ще изживееш хубав и стойностен живот. Този блян може да те убие!

20. Богатството е вътре в теб. Всеки човек има несметното благосъстояние на своя Дух. Цени своето благосъстояние и това на останалите хора! Сториш ли го, ще бъдеш дарен със Вселенската отбрана и закрилата на ориста.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР