Загиналият шофьор на джипа, който рано тази сутрин се вряза

...
Загиналият шофьор на джипа, който рано тази сутрин се вряза
Коментари Харесай

Загиналите в страшната катастрофа са от Карнобатско, „бебето беше най-голямата им мечта”

Загиналият водач на джипа, който рано тази заран се вряза в товарен автомобил на Автомагистрала „ Европа “ край Драгоман, е от карнобатското село Кликач. Това заяви Флагман.бг.

Тежкият случай лиши три човешки живота. 22-годишният лидер, 55-годишна жена и бебе издъхнаха на място, а други две дами са ранени и са в сериозно положение. Шофьорът преди няколко месеца е станал татко, точно починалото бебе е неговото дете. Те пътували за чужбина, където живеели. 22-годишният Емин Хюсеин от карнобатското село Кликач е починалият в джипа ковчег тази заран край Драгоман. Другите жертви на жестокото меле са неговото шестмесечно бебе и 55-годишната му тъща. Жена му е жива, само че тежко ранена.

Младият мъж родом е от Кликач, само че фамилията му е имигрирало в Германия преди към 10 години. Преди 2-3 години Емин там се е срещнал с жена си. Тя е от Ямбол, само че също като обичания си се е открила в страната преди години. Плод на бурната им обич е детенцето, което се е родило преди шест месеца. „ Бебето беше най-голямата им фантазия. Емин безусловно умираше за него, гледаше го като писано яйце. Много тъпо, в този момент дружно полетяха към небесното царство “, споделиха близки на фамилията от село Кликач. Населеното място безусловно е в потрес от новината за нещастието. Не могат да повярват, че Емин и детенцето му ги няма.

„ Болката ни е голяма. Цял ден чакаме вести, с цел да ни кажат, че това е някакъв призрачен сън, от който е време да се събудим. До през вчерашния ден дружно се забавлявахме, а в този момент следва да ги погребем “, ридаят хората от Кликач. Емин, фамилията му, както и роднините на жена му се върнали от Германия преди 3 седмици за лятната отпуска. Тази нощ са потеглили назад със фамилния джип БМВ с немска регистрация. Малко преди 07:00 ч. колата се е врязала в тир. Все още не са изяснени аргументите за случая, допустимо е Емин да е провокирал конфликта от изтощеност.

В колата с изключение на него и детето са били брачната половинка му и майка ѝ и друга тяхна родственик, която също е потърпевша. Родителите на момчето са останали в село Кликач за още една седмица. Смятали да се приберат към Германия другата неделя. „ Когато схванаха какво се е случило, незабавно потеглиха към София, където са телата на тримата починали, както и снаха им, която е настанена в ИСУЛ дружно с другата ранена. Всички се молим най-малко те да оцелеят “, споделиха още околните на почерненото семейство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР