Неделният ден обещава да има райони с валежи в цялата

...
Неделният ден обещава да има райони с валежи в цялата
Коментари Харесай

Отново дъждовен неделен следобед през май

Неделният ден дава обещание да има региони с превалявания в цялата страна.

Минималните температури ще бъдат сред 7° и 13°, в София към 7°, а оптималните - сред 18° и 24°, в София – към 19°.

Ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще има условия за градушки. Ще духа слаб до сдържан вятър от север-североизток.

По Черноморието ще има забележителна облачност, след обяд с превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 16° и 19°. Температурата на морската вода е 15°-16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е забележителна, след обяд купесто-дъждовна. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд и гръмотевици. Ще духа сдържан вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 12°, на 2000 метра – към 4°.

През първите дни от идната седмица ще се задържи най-вече облачно. Ще има и превалявания, на повече места в следобедните часове в Западна България, във вторник са вероятни и гръмотевици, в понеделник сутринта превалявания ще има и в Източна България. Температурите ще са с 2-4 градуса по-ниски.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР