Губернаторът на Северна Дакота и бивш кандидат за президент Дъг

...
Губернаторът на Северна Дакота и бивш кандидат за президент Дъг
Коментари Харесай

Губернаторът на Северна Дакота, бивш кандидат за президент Дъг Бъргъм в челото и в центъра на митинга на Тръмп в Ню Джърси

Губернаторът на Северна Дакота и някогашен претендент за президент Дъг Бъргъм беше в челото и в центъра на предизборния протест на Доналд Тръмп в Уайлдууд, Ню Джърси, в събота, подхранвайки спекулациите, че той остава кандидат във все по-късия лист с евентуални противници.

Бургум беше посетител в проекта за акцията на Тръмп „ Trump Force One “. Той се обърна в резюме към тълпата, преди някогашният президент да излезе на сцената.

Губернаторът на Северна Дакота Дъг Бъргум приказва по време на избирателен протест за републиканския претендент за президент, някогашния президент Доналд Тръмп на Уайлдууд Бийч в Уайлдууд, Ню Джърси, събота. (Майкъл М. Сантяго/Гети изображения)

Бергъм сподели, че работата с президента Тръмп е „ като да имаш хубав бриз в гърба си “.

„ Президентът Тръмп зачита правата на страната. Той понижи регулациите. Той понижи налозите “, сподели Бургум. „ Да работиш под регулаторния режим на Байдън е като да имаш плевел вятър в лицето си. “ <...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР