Задушница е ден на християнската любов и смирението според кандидатът

...
Задушница е ден на християнската любов и смирението според кандидатът
Коментари Харесай

Александър Урумов остро: За 5 години Радев не се поклони пред десетките хиляди убити без съд и присъда българи след 9 септември - сее разделение не само сред живите, но и сред мъртвите

" Задушница е ден на християнската обич и смирението съгласно претендентът за президент Румен Радев. Звучи добре, само че не дава отговор на истината за този ден - по този начин, както звучат добре, само че не са правилни и доста други казани от него неща ". Това разяснява журналистът и някогашен пиар на Министерство на защитата Александър Урумов, който регистрира, че не е приказвал в събота точно на тъжния ден за помен от почитание към покойниците, каквото самият Радев не прояви и си направи пиар и със гибелта, както ПИК TV сподели онлайн.

Ето какво написа още той:

" Да не разделяме мъртвите на свои и непознати - това е друго изказване от Задушница на господин Радев. Също звучи отлично и също така е редно да бъде по този начин. Само че човек се сеща по какъв начин за 5 години този президент не отиде нито един път да се поклони пред паметта на десетките хиляди убити българи след 9 септември. Хиляди от тях убити без гибел и присъда, безследно изчезнали в мрака на тези нощи… Да не разделяме мъртвите на свои и чужди…
свързани новини68486на 06.11.2021
А живите? Живите делите ли ги на свои и непознати, господин президент? Вие, който би трябвало да сте знак на единството на нацията съгласно Конституцията? Ако това Ви приказва нещо?

Какъв образец давахте Вие през целия си мандат? На разделяне. Българите са видели доста в своята вековна история, видели са не един държавен глава.

Видели са Борис-Михаил Покръстителят. Видели са Борис III Обединителят. Сега доживяха да видят Румен Радев Разединителят ".
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР