Тежката лавина от неблагополучия и гафове, която вече буквално затрупва

...
Тежката лавина от неблагополучия и гафове, която вече буквално затрупва
Коментари Харесай

САМО В ПИК: Кирил Петков озверял - думка по масата и иска арест на Бойко Борисов

Тежката лавина от неблагополучия и гафове, която към този момент безусловно затрупва Кирил Петков, го е докарала до цялостна нервност. Неуравновесеният така и така министър председател към този момент думка по масата пред вътрешния министър Бойко Рашков и шефовете та службите и крещи: " Искам арести! Арести ".

Това научи ПИК от участници в сякаш конфиденциалната среща, на която шефът на изпълнителната власт се разпорежда пред службите какво да вършат.

Петков крещял, че желае арести на хора от опозицията. Но не пропуснал да означи, че до момента в който не арестуват някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, " той няма да го остави да ръководи ". Понеже Петков съзирал " провокации " във всички изявления и дейности на някогашните ръководещи.
свързани новини65512на 20.02.2022180036на 22.02.2022
Само преди 2 седмици самият Петков си призна това пред медиите. Тогава той съобщи пред присъдружната телевизия на ръководещите " Евроком ": " Всяка седмица групирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им споделям: Нямаме време. Трябва да действаме по този начин, че да имаме действителни арести. Хората желаят действителни арести. Работи се. Надявам се в скоро време да имаме съществени арести. И по линия на Булгаргаз, и по всевъзможни други линии. По линия на автомагистралите Рашков работи доста съществено. Той може да има данни, само че с цел да има арест, би трябвало да има прокурор, с който да работи ".

Така захласнатият от маниите на Хитлер, Сталин и Берия роден министър председател да арестува хора хвърли топката в градината на основния прокурор Иван Гешев, с който желае да оправдае неналичието на арести.
свързани новини125156на 14.02.2022
Петков обаче пропуща да означи, че, с цел да има арести, не стига единствено прокурорът, а и действително осъществени закононарушения. Очевидно му следва да разбере това на личния си тил.

Както ПИК заяви преди съставянето на първото служебно държавно управление на Румен Радев през предходната година, за вътрешен министър ще бъде назначен този, който ще се съгласи да щракне белезниците на Борисов. Съгласен очевидно се е намерил (б.а. Бойко Рашков), само че очевидно безрезултатно и трагикомично продължава да се търси повода, поради която да го направи.

Кирил Петков и шефката на кабинета му Лена Бориславова даже занесоха смехотворен лист с нарушители на Иван Гешев, в който фигурираше и името на Бойко Борисов. Оказа се обаче, че те са събирали имената от Google, както изясни самата Лена Бориславова, с което си завоюва прозвището Гуглена.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР