След Румен Радев и Големият брат в лицето на САЩ

...
След Румен Радев и Големият брат в лицето на САЩ
Коментари Харесай

Ива Николова: Защо САЩ демонстративно отсвириха Просто Киро и бавачката му Херо Мустафа

След Румен Радев и " Големият брат " в лицето на Съединени американски щати се отхвърли от Кирил Петков

Дълго промотирания у нас като план на Щатите " Просто Киро и Кокорчо ", вцепенен от посланичката Херо Мустафа, не без изключителното подпомагане на родния президент, към този момент е недопустим за презокеанските водачи.

Това излиза наяве от двудневното му посещаване в Съединени американски щати.

Ако би трябвало да обобщим, той се среща със заместниците на заместниците на заместниците и съветниците на съветниците на съветниците. ПИК към този момент направи съпоставяне сред измъчената шетня на Просто Киро по властовите коридори в Съединени американски щати и визитите на Бойко Борисов като министър председател на България и равнищата на диалозите му там.

Както да въртиш и да сучеш, няма по какъв начин да сложиш на една повърхност Амос Хохщайн и Джейк Съливан с Барак Обама и Доналд Тръмп. И с Путин няма по какъв начин да ги сравниш, какъвто ще да е, тъй като той пък е водач на Русия, колкото и да съскат мисирките за кученцето, което Борисов му подарил.
свързани новини226134преди 9 часа46472преди 19 часа
Така е в света - водачи се срещат с водачи - положителни или неприятни. Когато ги признават за такива. А когато не ги признават, ги пращат при заместниците на заместниците на заместниците и при съветниците на съветниците на съветниците. Както Просто Киро.

Че къде другаде да го пратят в компанията на мустакатото Ленче от " Обеля " - такова им е равнището.

Киро, Киро, и ти, Ленче, доста сте тъпи. Хората имат разузнаване и то работи. А равнището на вашите срещи е явен знак за това, че работи добре.

Това, че една влика мощ като Съединени американски щати се показва като възмутителен кадровик по нашите географски ширини не е вест. И Русия е от същата серия. От същата серия не са единствено ония, които не кадруват у нас.
свързани новини110066на 10.05.2022
Обаче тоя път американците очевидно доста са се ядосали на кадровия си неуспех " Просто Киро ". И освен поради де факто недаденото оръжие за Украйна заради някакви бакалски съдружни сметки. А поради тоталния неуспех на натрапеното от тях ръководство, което делегитимира всевъзможни по-нататъшни техни опити в тази посока и всевъзможни техни протежета оттук насетне. Просто към този момент не е добър отзив да си креатура на Съединени американски щати.

А гневът им личи и от отношението на американската администрация към нейната посланичка в България и пълководка на Кирил Петков и Асен Василев - Херо Мустафа.

Всеизвестно предписание е, че визитата на един президент или министър председател в дадена страна се приготвя от посланиците - на страната посетител и на страната хазаин. За активността на българския дипломат в Съединени американски щати мъчно можем да се сетим. Дори и за името му.

Но активността на Херо Мустафа в България е необятно известна и извънредно неприемлива. Явно тя се прави оценка като такава и в Съединени американски щати, в случай че се съди по равнището на срещите, които е съумяла да уреди на продуктово позиционирания си Кирил Петков. И за престижа й пред американската администрация до степен, при която Петков се среща със самата нея в Щатите. Явно заради липса на други искащи. Смях! И срам!

Колкото до договаряните танкери с втечнен газ от Съединени американски щати за България, първо би трябвало да забележим дали Ердоган ще отвори Босфора и Дарданелите, с цел да минат, тъй като той миротворец го играе. Иначе не е ясно по какъв начин ще стигнат до нас. Само че, както към този момент е ноторно известно, някои хора не познават освен историята, само че и географията.

Това беше първото посещаване на Кирил Петков в Съединени американски щати. И доста наподобява на лебедовата му ария. Въпреки танталовите старания освен на съдружните му сътрудници, само че и на политическите му съперници да го удържат още малко на власт.

Видно е към този момент, че няма какво да го държи на власт нито в България, нито отвън нея. Нито от обединението, нито от съперниците му.

Което си беше ясно още от началото. И нямаше потребност да върви чак до Съединени американски щати, с цел да стане неизбежно. Но подобен си е българинът - обича да учи уроците по сложния метод. И освен той - очевидно и американците са такива.

Това е ситуацията, когато живеем в света на ненаучените уроци.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР