Задържането на Адриан Антонов в ареста с оглед на неговите

...
Задържането на Адриан Антонов в ареста с оглед на неговите
Коментари Харесай

Водещ изригна: Жертвите Ани и Явор ли са виновни!? Адвокатът на убиеца: Пешеходците имат задължения

Задържането на Адриан Антонов в ареста предвид на неговите данни за личността и характера на момчето вършат такава мярка безусловно голословна тежка принуда по отношение на него, тъй като би трябвало да се съди не по общи, а по самостоятелни белези, когато става въпрос за определянето й. Тя постоянно е ориентирана към съответния човек. Това сподели в изявление за „ Тази заран “ юристът на младежа, който прегази на пешеходна пътека на бул. „ Сливница “ в София двама пешеходци.
Той е на независимост от 4 юли, тъй като е наближил оптималният законов период за задържане в арест, изясни Димитър Марковски.
На мястото на злополуката и тази заран имаше събрани хора, които стачкуват против освобождението на килъра на Ани и Явор.
Адриан Антонов пък едвам не се разплака, до момента в който се опитваше в ефир да откри най-точните думи, с цел да каже какъв призрачен сън за него е случилото се.
„ Съжалявам, че лиших толкоз скъпо нещо за тях! Наистина се разкайвам за това, което стана! Това, което се случи, е като жив призрачен сън. Не желая да се връщам там. Не видях никой преди конфликта. Всичко изведнъж се случи “, показа младият мъж.
Мотивите на съда бяха еднопосочни, а прокуратурата не стачкува за освобождението му, изясни юристът му.
На въпроса по какъв метод въздейства това, че Ани и Явор били използвали алкохол той отговори, че резултатите от кръвните им проби излезли няколко месеца след случая, до момента в който на клиента му след дни.
Марковски изясни, че юридическото отражение на тези обстоятелства били свързани с това, че градусите се отразявали на координацията и качествата на пешеходците, след което водещият изригна. „ Ама какво желаете да кажете, че са били отговорни ли “, попита Златимир Йочев. „ Не споделям, че те са отговорни, а това, че се взема по внимание и държанието на пешеходците. Те имат избрани права и отговорности “, съобщи бранителят на Адриан.
„ Пешеходецът би трябвало да се огледа за пътната конюнктура. Съчетано с използването на алкохол, би трябвало да се откри експертно доколко е повлияло на тяхната кондиция “, изясни той.
„ Това, че е карал с двойно по-висока скорост от позволената, ще му повлияе. Затова ще вървим в съда с Адриан. Тази скорост му ангажира и наказателната отговорност по делото “, призна въпреки всичко юристът.
„ На еднакъв сектор, където всеки знае, че има кръстовище, светофар, пешеходна пътека не може да се движиш със 100 км/час, а е нужно да се огледа, да понижи и да планува, че оттова ще минат хора “, разяснява един от протестиращите против освобождението на Адриан.
„ Абсурд е да се измислят такива неща. Замислете се! Ако това са вашите деца, каква сигурност ще имате и ще вярвате ли, че в тази страна има правдивост и правда? Не става въпрос някой да бъде наказан. Хората би трябвало да внимават с каква скорост се движат. Това не е автомагистрала, а град, в който живеят хора “, сподели още той.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР