Задържаха 6-годишено дете, стреляло по учителката си по време на

...
Задържаха 6-годишено дете, стреляло по учителката си по време на
Коментари Харесай

Закопчаха 6-годишно дете, стреляло по учителката си

Задържаха 6-годишено дете, стреляло по учителката си по време на свада. Инцидентът е станал в щата Вирджиния, Съединени американски щати. За това оповестява полицията в град Нюпорт Нюз, съобщи CNN.

Експерти декларират, че учебна пукотевица с присъединяване на 6-годишно дете е извънредно рядка. Ето за какво законът на Вирджиния лимитира методите, по които дете на тази възраст може да бъде осъдено за такова закононарушение.

В класната стая в начално учебно заведение „ Ричнек “ не е имало други възпитаници с изключение на стрелеца, оповестяват още от полицията в града.

30-годишната учителка е с заплаха за живота. „ Състоянието ѝ се е подобрило ненапълно “, сподели пред медиите шефът на полицията в градчето, Стив Дрю.

Той добави, че до момента не са се сблъсквали със пукотевица в учебно заведение. По-късно посочи, че изстрелът не е бил случай, а съзнателно действие. Вероятно детето е реагирало нападателно на отправена към него рецензия.

Стив Дрю добави, че момчето е носело револвер в класната стая. Все още обаче не се знае от кое място детето е взело оръжието. Шефът на полицията не даде повече детайлности за стрелбата.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР