Депутатът от Продължаваме промяната“ Милен Матеев е карал нерегистриран автомобил

...
Депутатът от Продължаваме промяната“ Милен Матеев е карал нерегистриран автомобил
Коментари Харесай

Скандално: Депутат обикаля Велико Търново с нерегистрирана кола

Депутатът от „ Продължаваме промяната “ Милен Матеев е карал нерегистриран автомобил във Велико Търново. За случая потвърдиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в града.

На 10 януари полицейски патрул е спрял за инспекция на бул. „ България “ в остарялата столица „ Смарт “ с краткотрайни регистрационни табели.

Униформените открили, че има неправда в регистрацията на возилото. Едва по-късно разбрали, че в действителност индивидът зад кормилото е депутатът от „ Продължаваме промяната “ и зам.-председател на парламентарната комисия по правни въпроси Милен Матеев.

На националния фаворит е формиран акт по Закона за придвижване по пътищата, който той не е оспорвал, нито е парадирал със статута си.

Обяснил на служителите на реда, че преди малко е купил мини колата на остаряло и отивал към КАТ, с цел да я записва. Докарали му я от автокъща във Варна на личен ход, имала краткотрайни номера и Матеев решил, че няма спънка да се придвижи до пункта за регистрация.

Макар да е правист, той твърдял, че не знае, че краткотрайните табели могат да се употребяват единствено от компанията продавач.

Така попаднал в конфузната обстановка.
Източник: newsbg.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР