Задължението да се носят маски в обществения транспорт във Финландия

...
Задължението да се носят маски в обществения транспорт във Финландия
Коментари Харесай

Носенето на маски в градския транспорт във Финландия вече не е задължително

Задължението да се носят маски в публичния превоз във Финландия отпадна от през днешния ден. Пътниците във влаковете в страната и в градския превоз в Хелзинки към този момент може да пътуват без маски, оповестиха железопътният оператор VR и компания HSL, която ръководи публичния превоз в столицата.

Изискването за носене на маски беше в действие от месец март тази година.
 За първи път от ресторант изхвърлиха клиенти, отказали да си смъкват маските За първи път от ресторант изхвърлиха клиенти, отказали да си смъкват маските
Брачна двойка била помолена да напусне ресторант в Тексас, тъй като отказали да смъкват защитните си маски. Американските медии показват...

„ С отварянето на обществото и премахването на рестриктивните мерки, VR реши от 25 октомври да премине от условие към рекомендация за носене на маски във всички влакове на дълги дистанции и в градските влакове “, се споделя в изказване на VR.

Пътниците към този момент ще могат сами да преценят дали да носят маски по време на пътешестване. Мнението на клиентите се промени, оповестяват от фирмите. Според допитване до клиентите, извършено през септември, единствено 43% от пасажерите са желали да употребяват маска за лице, по отношение на 58% през август.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР