Зад тези глуповати шеги, този нелеп хумор, стоят по-важни съобщения.

...
Зад тези глуповати шеги, този нелеп хумор, стоят по-важни съобщения.
Коментари Харесай

Мария Бакалова: Зад този нелеп хумор стоят важни съобщения

Зад тези глуповати смешки, този безразсъден комизъм, стоят по-важни известия. Това съобщи българската актриса Мария Бакалова, която през вчерашния ден получи историческа за България номинация за " Оскар ". " Не желая даже да си мисля за шанса ми, тъй като самото говорене и слагането на името ми до тези одобрени актьори, от които съм се учила, е задоволително ", сподели Бакалова, представена от БНР.

За номинацията си за поддържаща женска роля тя научава по време на фотосите на новия филм на Джъд Апатоу " Балонът ". Мария описа, че си е разменила няколко известия със Саша Барън Коен. Екранният татко на Тутар, в чийто облик влиза тя в " Борат 2 ", написа в профила си в Инстаграм: “Поздравления, България! Вие ни дадоха тази необикновено надарена и смела Мария Бакалова, която е туптящото сърце на „ Борат 2”. Толкова сме разчувствани за вашата историческа номинация за „ Оскар ".

" Макар да слага и някои чисто американски проблеми, това е един филм - митинг против неравноправието ", съобщи Мария Бакалова. " Мисля, че хората са задоволително пораснали последните няколко години, с цел да имат дарба да се разсмеят. Ако имаш самоирония, това е висша степен на разсъдък. Надявам се хората в действителност да се осъзнали, че зад тези глуповати смешки, този безразсъден комизъм, стоят по-важни известия - за това каква е функционалността на дамата в ХХI век, би трябвало ли патриархатът да съществува, би трябвало ли да се променим единствено и единствено да се впишем в нормата. Защо? Може ли дамата, с изключение на да бъде майка, да има и специалност? - Разбира се, че може. Това е нещо, на което се опитахме да наблегнем ", сподели българската актриса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР