В дома на Ани Салич е женско царство Ани Салич навърши

...
В дома на Ани Салич е женско царство
Ани Салич навърши
Коментари Харесай

Ани Салич разказа за детството си и бурните младежки години

В дома на Ани Салич е женско царство
Ани Салич навърши 50 години единствено преди няколко дни. Тв водещата отпразнува рождения си ден дружно с децата си в Холандия. Журналистката го разказва като „ доста пъстър “.
Ани обаче признава, че към този момент не обича „ огромните софри “ и „ шумните събирания “, и това е една от измененията в характера й.
Салич разкрива, че като дребна е била много палаво дете, въпреки че не си спомня доста случки от предишното си. „ Любопитни случки от предишното не се помнят толкоз елементарно десетки години по-късно, само че белезите ми припомнят какъв брой съм била палава.

И тъй като не се покорих на остарялата ми баба, която ме гонеше към блока, с цел да среше къдравата ми коса, си разруших главата, а по-късно си играех с момчетата на фунийки и стражари и апаши и още веднъж си носех белезите от тези игри.
Младежките ми години минаха в компанията на още 4 приятелки – красиви и умни девойки от езиковата гимназия в Благоевград, с които сме правили какви ли не лудории, само че те си остават наша загадка. По-късно, когато пристигнах да пребивавам в София през далечната 1988 година, по този начин се случваше, че постоянно имах трайни връзки, което значи, че изграждаш към себе си постоянна среда от другари, само че когато тя се наруши, настъпва драма. Преминала съм сходни драми, претърпяла съм си моите сложни моменти, нека отсега нататък да ми е по-леко всичко “, спомня си Салич, написа 24chasa.bg.

Женско царство
Журналистката разкрива, че сега у тях е женско царство. Синът на Салич – Лазар от година учи в Холандия и няма никакво желание да се завръща в България. „ За страдание, Лазар към този момент счита да учи и пътува на открито, има си свои фантазии за далечни страни, учи изкуствен интелект “, споделя Салич за 20-годишния си наследник. Засега тук с нея остава щерка й Хана, която на смешка се явява на изпитите за Американския лицей и я одобряват.
Журналистката споделя, че е извънредно признателна на майка си.

Майка й се пенсионира по-рано, с цел да й оказва помощ в грижите за децата. „ Именно поради тях съм толкоз признателна на майка ми Златка, която ме поддържа, като се пенсионира авансово, когато родих Лазар, с цел да стартира в Би Ти Ви. После изгледа и Хана, с цел да мога да работя. Сега у дома сме женско трио на 15, 50 и 75 години “, споделя Салич.
Инфо: Разкрития.ком

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР