ЗАД Армеец“ създаде нов изцяло дигитален и иновативен сертификационен процес

...
ЗАД Армеец“ създаде нов изцяло дигитален и иновативен сертификационен процес
Коментари Харесай

ЗАД „Армеец“ с иновативен процес по сертификация за застрахователните брокери

ЗАД „ Армеец “ сътвори нов напълно цифров и новаторски сертификационен развой за застрахователните брокери, посредством който да ще могат да се приготвят и сертифицират в сходство с условията и напътствията на КФН. Обучителната платформа ПИОРА включва разнообразни модули, като всеки един развой както от образованието, по този начин и тестовата част, оценката на познанията и узаконяването ще се прави напълно цифрово.

„ ЗАД „ Армеец “ е желан осигурител в България, а това е вследствие на устрема ни непрекъснато да удовлетворяваме потребностите на нашите клиенти. Стремим се към нововъведения и цифровизация на услугите, като за нас главен приоритет е квалификацията на чиновниците и сътрудниците ни. Създадохме напълно цифров сертификационен развой за застрахователните брокери, който е съгласуван с условията на законодателството ни и в същото време дава отговор на най-високите стандарти за интерактивно образование и професионално развиване “, сподели изпълнителният шеф на ЗАД „ Армеец “ Константин Велев .

Системата е налична за всички застрахователни брокери с деен контракт за застрахователно ходатайство със ЗАД „ Армеец “. Повече елементи за този развой ще намерите в промо видеото -, както и на elearning.armeec.bg.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР