"Забраненото шоу на Рачков" бързо се превърна в голямото откритие

...
"Забраненото шоу на Рачков" бързо се превърна в голямото откритие
Коментари Харесай

Захари Бахаров сменя Рачков

"Забраненото шоу на Рачков " бързо се трансформира в огромното изобретение на настоящия ефирен сезон. Предаването на джобния комедиант излиза в лятна почивка след 2 седмици и е прекомерно евентуално водещият да не се завърне на екран наесен, издават източници. Вместо това мястото му ще бъде заето от друга емблематична фигура от родната театрална сцена - Захари Бахаров.

Идеята на продуцентите, взета назаем от някогашните работодатели на Митко "Господари на ефира ", била предаването да сменя лицето си на ротационен принцип през няколко месеца, написа Лупа. Така то ще се споделя единствено "Забраненото шоу на... ", а феновете сами ще си попълнят името на водещия. Точно както в спектакъла с гафовете непрекъснато се въртяха Зуека, Рачков, Мария Игнатова, Румен Угрински, Геро, Малин Кръстев и т. н.

Така шоуто щяло да се защищити от креативното привършване и падащия рейтинг, който се вижда в последния месец след ударното начало. След изключителния старт и голямата публика, която посетители като Мариус Куркински и Краси Радков осигуриха на "Забраненото шоу...:, напоследък предаването затъна в идейно изтощение и залага на старите вицове, които Димитър Рачков споделя в театралната версия на представлението.

Освен това затрупаният от задължения артист желал да има повече време за "сериозната " страна на кариерата си, а шоуто му олтнемало прекалено много запас, тъй като му се налагало персонално да взе участие в основаването на скечовете и каненето на посетители.

За първи негов заместител се спряга Захари Бахаров, който допреди година и нещо беше едно от лицата на "Нова ТВ " с "Националната лотария ". След одържавяването на играта на Васил Божков обаче мястото му изстина и сега той си търси по правосъден път 480 000 лв. възнаграждения от компаниите на Черепа.

Точнно финансовият въпрос е на дневен ред при наемането на екранния Иво Андонов. Според нашите източници продуцентите били подготвени да предложат на дългуча Захари към 25 000 лв. на предаване, което с е 20% повече, в сравнение с прибира Рачков.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР