Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на

...
Той готви рамо до рамо със своята любима Камелия, на
Коментари Харесай

Чоткин е големият победител в Hell’s Kitchen 6

Той готви един до друг със своята обичана Камелия, на която предложи брак в Кухнята на Ада. На второ място остана Станислав Димитров, който началник Виктор Ангелов дефинира за кулинаря с максимален прогрес. Амбицията, отдадеността и бързото пригаждане обаче бяха качествата, които донесоха на неговия съперник Чоткин огромната премия от 100 000 лв..

Последната вечерна резервация за сезона се разви повече от динамично. По-големият групов опит на помощниците в кухнята на Станислав докара до подценяване на обстановката и до основни неточности от неговите съотборници, които не останаха незабелязани от началник Виктор Ангелов. В кухнята на Чоткин поръчките влизаха и излизаха със забележителна скорост на осъществяване, само че перфекционизмът на ексцентричния финалист провокира закъснение по средата на вечерята.
Реклама
Станислав беше заслужен съперник за огромния край.

Ключови се оказаха главните ястия, които затрудниха Станислав и му костваха насъбраната преднина. Двете кухни се движеха съвсем наедно от самото начало, само че упоритостта, силата, хъсът за победа и по-малкото грешки донесоха на Чоткин чека за 100 000 лева
Реклама
Лъчезар Чоткин e роден в с. Червен Брег, само че от 18 години живее и се развива в чужбина. Прекарва 14 години в Милано, а от 4 години е в английската столица - Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за международни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболния тим на Челси. Напуска работа малко след покачването си, с цел да взе участие в Hell’s Kitchen.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР