Заблуда е, че политическите лидери са умни хора! Още от

...
Заблуда е, че политическите лидери са умни хора! Още от
Коментари Харесай

Николай Марков: Заблуда е, че политическите лидери са умни хора

" Заблуда е, че политическите водачи са умни хора! Още от антични времена политиката е магнит, който притегля допустимо най-арогантните публични типове. Срещал съм се персонално с всевъзможни политически същества от целия свят, чиито имена светят на небосклона, само че нито един от тях не ми е направил толкоз мощно усещане, каквото го вършат пиарите и медиите в общественото пространство ", в обществената мрежа Facebook.
" Прочел съм десетки книги написани както от от дълго време минали, по този начин и от модерни политици и като подмина неизбежното плагиатство в тях, пред очите ми се е откривал прекомерно несъвършен текст.
 Николай Марков: Трябва да има психотестове за политиците Николай Марков: Трябва да има психотестове за политиците
Успяха да уплашат хората и това, признавам, е истина! Според мен би трябвало да има незабавна смяна в законодателството и надлежно доказване...
Байдън и Тръмп, да вземем за пример, са двете страни на една монета в горния подтекст. Не блестят с хубав разум, нямат основни интелектуални достижения, слаби възпитаници и студенти, интровертни персони, проблематични характери. Защо тогава имат значение за света и имената им значат нещо? Отговорът е еднопосочен - тъй като са арогантни, целенасочени и безпардонни.
Ако погледнете ББ, да вземем за пример, или който пожелаете от българските политици под микроскоп, ще видите същата картина - примати с поръчкова автобиография и ефирно тяло основано в лабораторни условия от пиар организации.
Каквото в Съединени американски щати, такова в Германия, у нас и същото в Северна Корея или където другаде поискате. Елементарни същества, сложени на основни постове с съответна цел и за съответни потребности онлайн задкулисие!
Затова историята на света е една огромна заблуда. И в тази тотална машинация има единствено един верен метод на живот - здравословният.
 Берлускони: Тръмп загуби поради експанзията и арогантността Берлускони: Тръмп загуби поради експанзията и арогантността
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп загуби президентските избори заради несъразмерната си експанзия и надменност, съгласно някогашния италиански пре...
Трудно се осъзнава, само че един път изработен като персонален избор приключва всички персонални премеждия, страхове и закани. Може да бъдеш на всички места, да правиш всичко и да постигаш каквото самичък пожелаеш, стига да не се отклоняваш от пътя и задачите си. На този единствен ярък път няма политици, никакви.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР