Забелязахте ли колко мек е Бойко Борисов след вота на

...
Забелязахте ли колко мек е Бойко Борисов след вота на
Коментари Харесай

Скандал в Narod.bg: САЩ блокирали офшорни сметки на Бойко Борисов?

Забелязахте ли какъв брой мек е Бойко Борисов след вота на 2 октомври? Лидерът на ГЕРБ, чийто престол се клати все по-сериозно, даде обещание да вземем за пример, че няма да има реваншизъм за „ противозаконния ” си арест, сподели, че обича всички е и подготвен на всякаква коалиция в „ името на България ”.

Причината не е във неочакваната цялостна смяна на Борисов, каквато гербопитеците няма да дочакат, а в тежка финансова глоба от Съединени американски щати, твърди източник на Narod.bg от върха в ГЕРБ.

Според непотвърдена публично информация Щатите са блокирали тлъсти офшорни сметки, чиито следи водят до някогашния министър председател, с цел да го принудят да съблюдава политическо възпитание и да не основава ненужно напрежение в така и така съществено обтегнатата обстановка около войната в Украйна и всички последствия от нея, които удрят както България, по този начин и целия свят.

Според данните десетки милиони, вложени на имена на доближени до Борисов, са под забраняване в Съединени американски щати, с цел да се показва сериозното желание на отвъдокеанските сътрудници да оказват помощ за сформиране на държавно управление, което да издърпа страната ни от въздействието на Москва.

Реклама

Ето какво сподели Борисов в деня на вота, откакто пусна своя глас:

„ Моето его от дълго време съм го надживял. Мога да обещая, че реваншизъм няма да има. Аз съм най-добронамереният човек към всички партии, най-хубавият и рационален политик, с най-богат опит ”.

Според него в идващите месеци съществена тематика ще бъде войната в Украйна, само че някои политици избягвали да приказват по нея. „ България би трябвало да бъде ясна и безапелационна за мястото, на което се намира – в Европейски Съюз и НАТО.

За мен е значимо страната да държи евроатлантическия курс. Така ще ни почитат повече, даже и руснаците ”, сподели още Борисов напълно в звук с настояванията на американската дипломация.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР