За втора поредна година BILLA България ще вземе участие в

...
За втора поредна година BILLA България ще вземе участие в
Коментари Харесай

BILLA очаква търсещите възможности на Живот и кариера - защо в България?

За втора поредна година BILLA България ще вземе присъединяване в серията от кариерни конгреси „ Живот и кариера – за какво в България? “, проведени от Bulgaria Wants You.

Събитията ще се състоят на 26 и 27 март в градовете Бургас и Пловдив, а представители от отдел „ Човешки запаси “, част от екипа на веригата, ще показват опциите за развиване и отворените позиции за кандидатстване в компанията.

В рамките на партньорството си с мултимедийната платформа, която подкрепя развиването на младите експерти в страната, BILLA споделя скъпи препоръки от професионалния и житейски опит на осъществени специалисти от своите екипи, тяхната мотивация и ентусиазъм да бъдат част от фамилията на веригата.

„ Щастливи сме, че още веднъж имаме опция да се включим в кариерните събития на платформата Bulgaria Wants You “ и да утвърдим позицията си на шеф, който се грижи за своите чиновници и за обществото. BILLA предлага редица благоприятни условия за кариерно развиване на младите гении и дава нужното образование и запаси на претендентите, които желаят да се развиват у нас. Наравно със устрема ни да осигурим най-хубавото за своите клиенти, за нас остава грижата към нашите чиновници и тяхната задоволеност, “ споделя Ася Минковска, началник отдел „ Човешки запаси “ на BILLA България.

BILLA България предлага на чиновниците си несъмнено работно място и правилно отношение, благоприятни условия за развиване и богат пакет от обществени придобивки. Компанията слага мощен акцент върху усъвършенстването на екипите посредством голям брой образования и благоприятни условия за кариерно израстване.

Усилията и се потвърждават като работещи за задържане на своите чиновници като 47% от тях са част от екипа на BILLA в продължение на над 3 години.

BILLA поддържа и младежите, които търсят положителни работни вероятности още от ученическите и студентски години. Чрез своята стажантска стратегия, веригата им дава опция да придобият професионален опит в един от най-динамично разрастващите се браншове, този на търговията с бързооборотни артикули.

В допълнение е и мотивационният пакет на комерсиалната верига, който включва богат азбучник с професионални образования и стратегиите „ Служител на месеца “ и „ Препоръчан чиновник “, както и финансов бонус и подарък при раждане на дете, здравни услуги и ваучери за храна.

Компанията продължава да работи интензивно по атрактивни стратегии и да обезпечава спомагателни придобивки за членовете на своите отдели. Създаденият преди 7 години Социален фонд е самодейност в грижата за чиновниците, без аналог в България. Той се финансира от доброволни месечни/еднократни дарения, разпределени в поддръжка на чиновници и техни близки със съществени здравословни проблеми.

За този интервал, над 511 000 лева са ориентирани в помощ на повече от 310 души. Допълнителното здравно обезпечаване и обновяването на здравни книжки, също са част от грижата на BILLA като шеф.

За да подтиква екипния дух и да усъвършенства работната атмосфера, през 2021 година BILLA осъществя и огромен план по възобновяване на централния офис на компанията в София. Реконструкцията обезпечава основаването на съвременно и функционално пространство.

Този развой е в унисон и програмата за реновиране на комерсиалните обекти, която обгръща все по-голям брой от магазините на комерсиалната верига. Иновации и рационализация на комерсиалната повърхност, обезпечава положителната работна среда и за чиновниците в тях.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР