За висок титър на антитела и нулеви оплаквания съобщиха ваксинирани

...
За висок титър на антитела и нулеви оплаквания съобщиха ваксинирани
Коментари Харесай

Ваксинирани българи със Спутник V: Имаме висок титър на антитела и нулеви странични ефекти

За висок титър на антитела и нулеви недоволства оповестиха имунизирани против ковид с имунизацията "Спутник V ".
„ Следим всичко с огромен интерес. Ние се ваксинирахме преди 4 месеца - имаме доста висок титър на антитела и нулеви последици, като странични резултати.
Следим и информацията за „ Спутник” и страничните резултати. Тя също е векторна ваксина, само че е по-различна от останалите”, описа доктор Диян Иванов.
Той и брачната половинка му - доктор Йорданка Чанева, се имунизираха с съветската ваксина „ Спутник V”. „ Ако имаше странични резултати след имунизацията, това нямаше да остане прикрито. В Русия има над 20 000 имунизирани.
Сериозни затруднения няма по какъв начин да останат скрити, още повече, че това се следи от интернационалните организации”, изясни доктор Чанева. Д-р Иванов описа за без значение изследване в Унгария, което съпоставя 5 разнообразни ваксини.
По всички индикатори „ Спутник V” е по-добра от останалите. Сънародниците ни са се ваксинирали през декември. Вече имат документ, който да удостовери, че са ваксинирани. В него са разказани и при какви случаи би трябвало да се посети доктор.
Има възможност обаче тези документи да не важат при влизане в Европейски Съюз. В подобен случаи фамилията ще би трябвало да си направи PCR тест, който е изцяло безвъзмезден в Русия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР