За три часа спор тя се показа много по-информирана и

...
За три часа спор тя се показа много по-информирана и
Коментари Харесай

Кой победи в телевизионния дебат Макрон – Льо Пен

За три часа спор тя се появи доста по-информирана и проведена, даже по някои тематики завоюва последната дума. Изкова и знакови реплики като „ Г-н Макрон, споделят, че сте Моцарт в стопанската система... ” Накратко, тренингът през миналите пет години ѝ се отплати, разяснява Военновъздушни сили.

Марин Льо Пен се показа като жена-политик, която схваща паниките на елементарните французи и цени техния здрав разсъдък. Тя предложи огромно понижение на Данък добавена стойност за горивата и главните артикули и унищожаване на налога върху приходите за лицата под 30 години.

Льо Пен прикани за коренна промяна на Европейски Съюз, с цел да може Франция да стартира да пази личните си ползи. Крайно дясната кандидатка се опълчи на „ всеобщата безредица в имиграцията “ и прикани за експулсиране на незаконни имигранти. Марин Льо Пен не се отхвърли от възбраната на ислямския хиджаб, който учтиво наричаше „ воал ”.

Макрон отвърна малко, само че недвусмислено със забележката, че това ще докара до революция. Всъщност казусът на госпожа Льо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР