За сведение на експремиера Кирил Петков, огромното количество хора, които

...
За сведение на експремиера Кирил Петков, огромното количество хора, които
Коментари Харесай

Бившият МВР шеф е бесен: Не може да назначаваме шофьорите си за министри

„ За сведение на експремиера Кирил Петков, голямото количество хора, които е управлявал новият заместник-министър на Министерство на вътрешните работи господин Ценкин в НСО са ДЕСЕТ индивида. Не може да назначаваме своите водачи, фризьори, готвачи и градинари на постовете заместник-министри и да твърдим, че действаме кардинално, съобразявайки само качествата и компетенциите на претендентите “. Това написа някогашният вътрешен министър Иван Демерджиев във фейсбук.

По думите на Демерджиев това е доста неприятен знак към хората в и отвън системата и доста неприятен метод, който подсигурява неуспех.

Коментарът му е във връзка днешното изявление на съпредседателя на Политическа партия Кирил Петков в „ Лице в лице “ по Би Ти Ви. В него той сподели, че Кирил Ценкин е управлявал „ голям брой хора в НСО с неоспорим престиж и че неговата експертиза в Министерство на вътрешните работи ще бъде скъпа. “ Петков загатна, че Ценкин от негов охранител е бил пратен в Шабла в деня, в който предходната година излезе публикацията в „ Ди Велт “ по какъв начин държавното управление на Петков избавило Украйна с оръжие. 

Демерджиев разяснява и изказванията на Кирил Петков, че Политическа партия са вкарали текста за следствие на основния прокурор в Плана за възобновяване и резистентност и са посели правосъдната промяна.

Реклама

„ Прави доста неприятно усещане, когато не признаваш стореното от другите и техните достижения. Още по-лошо усещане прави обаче,когато се опитваш да си припишеш непознати заслуги. Много представители на ръководещата политическа мощ (последно господин Кирил Петков в изявление от днес) от повече от месец се пробват да внушат, че са вкарали една или друга промяна в Плана за възобновяване и резистентност, в частта му, касаеща правосъдната промяна и битката с корупцията.

Истината е, че в тази му част ПВУ беше пренаписан в настоящия му вид от мен, в качеството ми на зам.-министър и министър на правораздаването. Лично аз и вицепремиерът Атанас Пеканов водихме договарянията с Европейска комисия и ги убедихме, че това са верните и работещи промени “, написа още Иван Демерджиев във фейсбук.

Демерджиев показва, че всички законопроекти в тази част на ПВУ са били импортирани в Министерски съвет по времето на последните две служебни държавни управления от екипа на Крум Зарков и са признати и импортирани в Народното събрание точно от техния Министерски съвет.

ОЧАКВАЙТЕ по-късно през днешния ден разкрития за новия зам.-министър Кирил Ценкин единствено в Narod.bg

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР