За следващата година, да бъде успешна, е необходимо да се

...
За следващата година, да бъде успешна, е необходимо да се
Коментари Харесай

Нова 2019 година на прасето: Как да се посрещне и какво да се приготви!

За идната година, да бъде сполучлива, е належащо да се угоди на новата покровителница в Новогодишната нощ. За това би трябвало да намерите точното облекло и специфични ястия, които ще харесват на жълтото прасе. Нашите рекомендации ще ви оказват помощ да избегнете проблеми и да привлечете благополучие и триумф. 

През 2019 година юздите на държавното управление ще бъдат трансферирани на Жълтото земно свинче. Ако желаете идната година да ви донесе единствено благополучие и позитивни промени, би трябвало да посрещнете съответно покровителницата. Ето за какво експертите  допускат, че към този момент би трябвало да приготвите с какво облекло да посрещнете Нова година и с какви ястия можете да зарадвате  Жълтото свинче.

Как да честваме 2019 година на прасето!

Жълтият е един от знаците на идната година, тъй че е най-добре да го употребявате в облеклото си. Рокли и поли са идеални за дами, защото те ще оказват помощ за привличане на шанс и обилие.

Любителите на по-скромни дрехи могат да носят дребна черна рокля, ярък панталон или гащеризон, само че в този случай се предлага ярки бижута, за предпочитане от благородни метали. За да може цялата година да има естетика в живота, е належащо да добавите детайли от светли нюанси, даже и да е колан или обувки.

Ако предпочитате класическата композиция от бяло и черно, можете да празнувате 2019 година в този диапазон. Въпреки това, да не наподобява вашият жанр прекомерно публично, би трябвало да имате поради някои от нюансите.

Например, можете да носите бяла блуза или риза с  обемни ръкави или дантелени бродерии. Златният фон на върхната част на облеклото освен ще придаде на външния тип празничен образ, само че и ще притегли благосъстояние и триумф.

Въпреки поставения стандарт за неточността на настойника, свинчето няма да хареса, в случай че вашият облик е нехаен. Ето за какво, през 2019 година се предлага да се обърне особено внимание на прическата. Към края на празника, с цел да не наподобява косата ви небрежна, можете да употребявате фиби, само че в този случай те би трябвало да са в ярки цветове и да се съчетават с вашия образ.

Представителите на по-силния пол също би трябвало да обмислят авансово своя празничен имидж. Да посрешнат настойничката на 2019 година в домакински или състезателен екип е най-лошата концепция. Не би трябвало да носите и костюми, в които ще се чувствате неловко.

Ярки ризи, вратовръзки с истински цветове, папионка- освен съвременни, само че също по този начин и най-хубавият вид за Новата година. Актуални са панталоните в кафяво, бежово и бордо. Ако желаете да изглеждате сбити, не се съсредоточавайте върху цвета на облеклата, а върху аксесоарите. Така ще можете да привличете новата настойничката и да завладеете сърцата на представителите на противоположния пол.

Жълтото свинче обича естественото, тъй че, без значение от обстоятелството, че вашето облекло би трябвало да е празнично, не прекалявайте с аксесоарите, с цел да не изглеждате прекомерно блестящо.

Какво да сготвям за Нова година 2019!

За тези които обичат занимателен и гръмък празник, Прасето обича да хапне внусни ястия. Представяме на вашето внимание лист с ястия за Нова година, които освен ще зарадват околните ви, само че и ще привлекат благополучие в новата 2019 година.

Трудно е да си визиите софра на Нова година без месни артикули, само че през 2019 година е оправдано да се подходи деликатно към избора на съществени ястия и месни закуски. Както може да се допусна, свинско месо, колбас,сланина, шунка и пача са неразрешени.

Можете да замените свинското месо с всяко друго. Украсете ястието със зеленчуци или плодове преди да сервирате. В този случай ще наподобява по-ярко и апетитно, както безспорно ще оцени настойникът.

Салати – най-разпространеното ядене в новогодишното меню. Не се отхвърляйте от предписания, като съветска салата, мимоза и други. През 2019 година обаче можете да разнообразете масата си със салата под формата на прасе.

Свинско месо, салами и шунка в салатите би трябвало да бъдат сменени с всяко друго месо.  Наличието на артикули от свинско месо на масата може доста да разстрои настойничката, което ще докара до неприятности.

Въпреки известността на месото в Нова година, рибата и морските блага също са от голяма важност. В този случай можете да избирате каквито и да било артикули, които харесвате, само че не би трябвало да е прекомерно постна риба, защото диетичната храна явно няма да хареса на настойничката.

На Новогодишна софра би трябвало да има закуски, само че е належащо да изключите наденицата. Можете да замените продукта с накакъв различен, най-важното е чинията със закуски да наподобява ярка.

Жълтото диво прасе обича сладки неща, тъй че обичаните ви десерти би трябвало да са на масата. Бисквитките, сладките и кексовете под формата на свине освен ще наподобяват необикновени, а ще привлекат и благополучие. Най-добре е да сервирате десерти направини със лични ръце.

Гответе храната единствено в положително въодушевление и мислете, че през новата година вие и вашите близки ще станат по-щастливи. Така ще привлечете благоденствие и ще поддържате естетика в къщата през идната година.

Жълтото прасе ще хареса, в случай че има ярки и необикновени коктейли на Новогодишната маса. Можете да извършите питиета без да добавяте алкохол. За желание да са по-скъпи и качествени.

Новогодишната вечер е време за чудеса. Ето за какво през този интервал хората си пожелават неща, които се сбъдват. За да ускорите осъществяването на фантазиите си, използвайте ефикасни ритуали. Пожелаваме ви благополучие и триумф през Новата година.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР