За съжаление немалка част от мъжкото съсловие няма успехи сред

...
За съжаление немалка част от мъжкото съсловие няма успехи сред
Коментари Харесай

5 причини защо жените не ви пускат

За страдание немалка част от мъжкото съсловие няма триумфи измежду представителките на нежния пол. В този ред на мисли, в случай че от много време сте на изсъхнало и към този момент си мислите, че ще изпаднете в обстановката на " безконечния ерген ", е редно да ревизирате идващите няколко възможни аргументи, поради които дамите безусловно не ви пускат.
Комуникационните ви умения
Или по-скоро неумения. Ако не сте забавен на дамите и не умеете да говорите с тях, да ги заинтригувате, няма значение какъв брой сте готин и приветлив, те просто няма да ви вържат, написа flagman.bg.
Пасивни сте
Малко настъпателност от страна на мъжа в никакъв случай не е непотребна. Под настъпателност нямаме поради да отидете при девойката, обект на вашите стремежи, и да ѝ отправите серия боксови удари. Не, имаме поради, че би трябвало да поемете самодейност, да ѝ покажете, че се интересувате от нея. Ако седите цяла вечер на един стол покрай нея в бара и единствено я съзерцавате от разстояние, тя няма да ви върже. Дори няма да разбере, че съществувате.

Твърде нападателни сте
Много нахаканите и наперени видове също рискуват да им отрежат крилата. Някои дами обичат да бъдат изключително жестоки с такива мъжкари. Под прекомерно нападателно държание може да се приема следното: отивате при мадамата на бара и ѝ казвате:

- Мацко, чувствам, че искаш да си легнеш с мен.

Това освен е нападателно, ами е жалко, пошло и ви подсигурява отвод.
Начинът, по който изглеждате/ се обличате/ колата, която карате

Всичко е значимо за една жена. Включително и апартаментът, в който живеете. Тя ще ви съди по тези индикатори, тъй че гледайте да сте изрядни.
Подходът ви
Когато се стигне до същината на въпроса, не действайте преждевременно. Едва ли първото нещо, което би трябвало да извършите, откакто я целунете или по време на целуването, би трябвало да е да я сграбчите с двете ръце за гърдите. Все отново не участвате в порно.
Претенциите ви
Има доста, но доста мъже, които имат прекомерно високи условия към дамата, с която да бъдат. В същото време нямат действителна преценка за себе си и това ги слага в много неизгодна обстановка. На изсъхнало.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР