Въпросът е ние дали ще си говорим с тях, а

...
Въпросът е ние дали ще си говорим с тях, а
Коментари Харесай

Тома Биков: ПП-ДБ да изчакат резултатите от вота преди да поставят условия

Въпросът е ние дали ще си приказваме с тях, а не дали те ще си приказват с нас. Не знам на кое място ще бъдат и е добре да изчакат резултатите преди да слагат условия за присъединяване в ръководството. Това сподели Тома Биков от ГЕРБ пред Би Ти Ви, откакто малко по-рано ексшефката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова сложи условия на партията им за коалиция след вота - да се подпише съглашение с съответни периоди за промени.

 

Не са в тази обстановка, която бяха, тъй че да се върнат на Земята и да се опитат да не са четвърта политическа мощ, посъветва Биков.

ПП-ДБ на практика взривяват разговора в средносрочен и дълготраен проект. Намериха да нападат тъкмо един от хората, с които могат да намерят разговор - Росен Желязков. Той неслучайно беше ръководител на Народното събрание. Това очевидно е някаква отплата за здравната каса, доколкото разбирам, акцентира той.

 

След изборите България би трябвало да има устойчиво държавно управление, в което господства първата политическа мощ, с съдружно съглашение и с ясно вдишване на политическата отговорност, разяснява Биков.

 

Асен Василев си въртеше далаверите - знаете ли, че финансовите разноски на цялата страна бяха събрани в МФ и той решаваше? Г-н Рашков явно се е снимал с хора, свързани с контрабандата в България, даде образци той за проблемите в връзките сред ГЕРБ и ПП-ДБ. 

 

Принципно не изключваме взаимоотношение с който и да било, стига да е в общата посока на развиване. Политическата рецесия се поражда от две неща - взривяването на разговора сред всички политически сили и опитът да се анулира демокрацията в България през тази теза с ярките политически лица, добави той. Биков не отхвърли опцията за съглашение с Движение за права и свободи след вота, само че акцентира, че с която и партия да се схванат, то ще се желае съглашение.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР