За съжаление на феновете на Нюкасъл „свраките“ отново са сериозно

...
За съжаление на феновете на Нюкасъл „свраките“ отново са сериозно
Коментари Харесай

Легенда на Тотнъм: Стив Брус прави каквото може

За страдание на почитателите на Нюкасъл „ свраките “ още веднъж са съществено забъркани в борбата за оцеляване. Поне към днешна дата нещата не наподобяват по никакъв начин розово за „ джордитата “, които са единствено на 3 точки от рисковата зона, където в този миг се намира съставът на Фулъм. Доброто начало на акцията към този момент е от дълго време забравено и последователите на клуба от североизточна Англия ще би трябвало да треперят до края на сезона за спасението на обичания тим.

И въпреки че на няколко пъти мениджърът Стив Брус сподели оптимизъм и твърдо съобщи, че има вяра в своите играчи, напрежението у почитателите се ускорява от ден на ден. Фулъм е все по-близо, а Нюкасъл има потребност от победи и трупане на значими точки.

Брус не е харесван от доста от последователите и оставката му бе поискана много пъти дотук през сезона, само че в този момент някогашният футболист на Манчестър Юнайтед получи поддръжка от легендата на Тотнъм Глен Ходъл. Според Ходъл, почитателите би трябвало да понижат упованията си и просто да поддържат своя отбор в тези сложни времена. Бившият британски национал добави още, че при актуалното управление на клуба, наставникът прави повече от нужното.

„ Не разбирам какво желаят хората от Стив Брус и какви условия имат. Погледнете състава на Нюкасъл и вижте с какъв капацитет разполагат, няма по какъв начин да се желае освен това от това, което се случва сега. Според мен, почитателите на тима вършат една съществена неточност. Те гледат какво прави Лестър, виждат напредъка на Уест Хем и упорстват, че и Нюкасъл би трябвало да тръгне по този път. Съгласен съм, това е именит клуб за Англия, само че, когато не инвестираш не можеш да постигнеш нищо. Не е виновникът Стив Брус, че Майк Ашли се отнася по този метод с един от най-големите отбори в страната. Стив се пробва да прави работата си и аз мисля, че тимът няма да изпадне. Привържениците желаят Лига Европа, желаят довеждане докрай в топ 10, само че това е допустимо, когато дойде нов притежател и човек, който е подготвен да налива пари. Един управител е значимо да бъде подкрепян и почитан и в случай че Брус успее да избави Нюкасъл от изпадане хората просто би трябвало да му бъдат признателни “, показа Ходъл.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР