От Левски на левскарите говориха за протеста в последния домакински

...
От Левски на левскарите говориха за протеста в последния домакински
Коментари Харесай

Левски за левскарите: Протестрихаме по този начин, защото вратата на Левски бе превърната в кош за мръсно бельо

От " Левски на левскарите " приказваха за митинга в последния домашен мач на " сините " против Черно море, който приключи 0:0.

Припомняме, че директно преди първия съдийски сигнал почитатели от бранш " Б " нахлуха на терена и застанаха пред вратата, опъвайки транспарант срещу притежателя на клуба Наско Сираков.

" Защо избрахме тази форма на митинг? Защо застанахме на голлинията на вратата пред бранш " Б "?

" Сектор " Б ", знаете, това е признакът на левскарството. На тази писта, пред този бранш " Б " на 4 май 2022 година, на рождения ден на нашата икона Георги Аспарухов ние учредихме съдружие " Левски на левскарите ".

" Това е нашият дом. Мястото, на което сме родени като организация. На това място взехме решение, че ще демонстрираме нашата неотстъпчивост и нашата идея да освободим Левски от узурпатора. Застанахме на голлинията, тъй като тази врата, вратата на Левски, нагледно казано, последните няколко мача се трансформира в кошница, кошара ли панер за мръсно долни дрехи. В него попаднаха 13 парцала ".

" Според изпълнителния шеф, който слезе да беседва с нас, сподели, че няма от какво да го е позор и това, което се случва с Левски, е почтено за горделивост. Всичко е наред. Той няма от какво да се срами, а ние би трябвало да се срамим, че отстояваме позиция и идея, която ще освободи Левски. И ще направи допустимо хората, които могат, умеят и са потвърдили, че могат да ни вършат щастливи нас, левскарите, да се завърнат на мястото си ", сподели Димитър Костадинов от " Левски на левскарите ".
 Край на дребната
Край на дребната " синя " сага - Марин Петков се разбра с Левски!

Остава в клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР