За съжаление, много жени, които се приближават към 40-годишната възраст

...
За съжаление, много жени, които се приближават към 40-годишната възраст
Коментари Харесай

Грим на 40 години: основни правила

За страдание, доста дами, които се доближават към 40-годишната възраст,продължават да се гримират по същия метод, както преди 20 години. Онова, в случай че наподобява добре на 18-годишен човек, освен няма да украси, само че даже ще направи млада жена на четиридесет години.

 

Причината за това са освен обвързваните с възрастта промени в структурата на кожата, само че и избрани обществени стандарти, които с възрастта също претърпяват избрани метаморфози. И по този начин, какви правила би трябвало да следва една жена, когато е над 35 години, с цел да наподобява стилно, младо и в това време да не е вулгарно?

1. Долния клепач 

Ясната тъмна линия на долния клепач ви направи по-ярка, когато преди малко излезнахте от стената. На 40-годишна жена долният клепач основава резултат на дребни, изчезнали и изтощени очи. С една дума, можете да употребявате този способ, в случай че желаете да на 55 а не на 40-годишна възраст. Ако желаете да подчертавате долните мигли, тогава оптималният, който можете да си позволите, са меки сенки, които би трябвало да бъдат добре засенчени.

2. Спазвайте възприятието за своите рамки 

Друго значимо предписание. След 25, подобен грим наподобява пошъл, само че за една 40-годишна дама, това е просто неуместно. Най-добрият аршин в това отношение е мнението на мъжете: даже в случай че виждат, че през днешния ден сте доста ярки, тогава несъмнено преувеличават. На тази възраст положителният грим би трябвало да бъде едвам видим и да преследва две цели – да скрие минусите и да подчертае достолепията.

3. Течна основа 

С възрастта наличието на влага в кожата става все по-малко. Ето за какво, в случай че не желаете да забележите сухотата на вашата кожа, не подчертавайте тази липса на прахуляк. Хидратиращата основа е доста по-добра.

4. Използвайте основа 

За страдание, фините бръчки – това не е единственият недостатък, който може да обогати кожата до 40-годишна възраст. Ето за какво, декор дн загар лежи съвършено, използвайте основа, който освен прави повърхността на кожата по-равномерна

5. Намерете своя цвят на червилото 

Свързаните с възрастта промени засягат освен кожата, само че и устните. На тази възраст те към този момент не са толкоз ярки, по-малко закръглени и очертанията не са толкоз ясни, както преди 20 години. Ето за какво вярно определеното червило е от първостепенно значение.

Важно е да се означи, че червилото освен ще възвърне привлекателността на устните, само че и ще скрие дребните недостатъци по лицето, торбичките под очите и освен. Това може да наподобява необичайно, само че в случай че червилото е с “ваш ” цвят, тогава дребни недостатъци ще останат незабелязани.

6. Използвайте тънък маркер 

Маркер е добре да се подчертае задната част на носа или скулите, само че без значение от задачата, тя би трябвало да бъде тънко нанесен, тъй като прекомерно огромен искра в тази възраст наподобява прекомерно вулгарно.

7. Руж би трябвало да се нанесе върху мястото, където ружът се демонстрира. 

Не би трябвало да се пробвате да извършите лицето си по-тънко, поставяйки бронзер или руж по бузите. Това единствено ще сътвори резултата на мръсни петна, само че не и грациозност и изисканост. Областта на използване на руж никога не би трябвало да надвишава границите на естествения руж, в противоположен случай съществува огромен риск да се трансформира в матрешка.

8. Изберете идеалния молив за вежди 

В този случай се отнася основно до цвета, който би трябвало да се комбинира с цвета на косата.

9. Когато ползвате червило, не излизайте отвън контура на устните 

Някои дами, отбелязвайки, че устните им към този момент не са толкоз ярки, колкото са били в младоста, се пробват да компенсират този минус, като нанасят червило даже отвън контурите на устните си. Това не може да се направи във всеки случай, тъй като такива устни наподобяват доста немарливи, груби и нелепи.

10. Грим за вежди – без подозрение! 

Веждите също могат да изгубят качеството си с възрастта. По предписание това се показва във обстоятелството, че те избледняват ненапълно и стават по-редки. Ако това се отнася за вас, би трябвало да употребявате грим за вежди.

11. Не злоупотребявайте с блясак. 

Основният минус е, че те са склонни да се популяризират по цялото лице. Ето за какво, в случай че не желаете да се трансформира в коледно дърво, използвайте единствено в ъглите на очите, а даже и тогава в дребна сума. Може би е рационално въобще да спрете да ги употребявате.

12. Внимателно използвайте коректор. 

Кожата под очите нормално е малко по-тъмна от останалата част на лицето. Въпреки това, с възрастта, пигментацията на кожата става още по-изразена, а също така става по-тънка. В резултат на това доста дами стартират да злоупотребяват с използването на коректор в тази част на лицето.

Въпреки това, би трябвало да се има поради, този инструмент се стреми да задръсти в гънките на кожата. За да се предотврати това, би трябвало да се нанесе доста тъничък пласт. Най-разумно е да се избере коректор с оптималната покриваща мощ.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР