За съжаление констатираме сериозно отстъпление от демократичните ценности. Има криза

...
За съжаление констатираме сериозно отстъпление от демократичните ценности. Има криза
Коментари Харесай

Карадайъ: Липсата на програма води до модела стани да седна

" За страдание установяваме съществено оттегляне от демократичните полезности. Има рецесия на демокрацията и държавността. Ние предупреждавахме, че безцелното ръководство нищо положително няма да ни донесе, за жалост се оказахме прави ". Това съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на предизборна среща - концерт в Смолян.

Екипът на Централния лъч на Движение за права и свободи отпред с водача Карадайъ, ръководителя на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк и евродепутата Атидже Вели дойде в Смолян, с цел да поддържа претендентите за народни представители на Движението. Водач на листата на Движение за права и свободи в 22-ри Многомандатен изборен регион е Хайри Садъков.



Карадайъ ясно очерта облиците на новите партии, като съобщи: „ Моделът, който се пробват да вършат – без ясни цели и без ясна стратегия е модел „ Стани да седна “. Говорят, че разграждат модела  ГЕРБ, само че схващат „ единият – Бойко, да стане и другият – Слави, да седне “. 

„ Другите, които се вършат на партии на смяната, доста мъчно могат да си дефинират политическата посока и принадлежност. Те имат искания да са партии на смяната, а политическите им ръководители, ние ги знаем от 30 години. “, акцентира Карадайъ. 

Лидерът на Движението бе безапелационен, че третите са „ следващият артикул на една  политико-медийна олигархична група, едни неосъществени субекти от края на комунизма, които се пробват да присвоят дясното в България и с анти-ДПС акция унищожиха достоверното дясно. Карадайъ акцентира, че точно те  в трите кабинета на Борисов са имали над 20 министри. И попита риторично: „ Каква смяна са те? Те-създатели на модела ГЕРБ … И по какъв начин тогава ще го сменят “.

„ Те не могат да бъдат смяна, тяхната цел е замяна. “ посочи водачът на Движението.   Той прикани всички да изберат номер 7, тъй като Движение за права и свободи има ясна стратегия за ускорено развиване на България. Той със страдание напомни, че демокрацията сега е в заплаха.

" Движение за права и свободи е позната в Европа, като " Родопската партия ”. Защото през годините работим за развиване на дребните обитаеми места в Родопите ", съобщи президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Той бе безапелационен, че от Движение за права и свободи не приказват единствено за развиването на Родопите, а осъществят редица планове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР