За разлика от всички пищни кралски сватби, които сме свикнали

...
За разлика от всички пищни кралски сватби, които сме свикнали
Коментари Харесай

Сватбата на Беатрис е като никоя друга кралска

За разлика от всички обилни кралски сватби, които сме привикнали да следим в последните десетилетия, тази на принцеса Беатрис и Едуардо Моци мина в стеснен фамилен кръг, а за разбрахме откакто двамата към този момент бяха разменили обетите си.
 Принцеса Беатрис, Едуардо Моци и първи фотоси от тайната им женитба в Уиндзор
Първи фотоси от тайната кралска женитба

Скромната женитба на принцеса Беатрис и Едуардо Моци в замъка Уиндзор

Пандемията съумя да промени и метода на случване на тези събития, които постоянно са били празник освен за цяла Англия, само че и за целия свят. Но макар потайността, постоянно има забавни детайлности за коментиране.

Булката Беатрис, която е внучка на кралицата и щерка на принц Андрю и Сара Фъргюсън, се употребява с много привилегии в най-важния си ден. Освен че получи достойнството да носи рокля и тиара на баба си, тя наруши и едно неписано предписание в кралския двор - брачните халки да са от чисто уелско злато .
 Снимка 444735

Тези на Беатрис и Едуардо са от платина, като на нейната има и инкрустирани диаманти. Дело са на същия бижутер, изработил и годежния й пръстен, и по този начин се допълват съвършено.

Заради пандемията се е наложило дни преди сватбата булката и нейният татко да се подложат на доброволна и взаимна самоизолация , с цел да може да минат дружно пътя към олтара. На простосмъртните булки на Острова обаче сега не им е разрешена тази привилегия.

Другодишният наследник на Моци от някогашната му избраница - Кристофър е играл основна роля в церемонията - на кум и шафер. Не го видяхме обаче на нито една от публикуваните фотоси, което не е никаква изненада. Децата на Камила Паркър да вземем за пример също постоянно са били надалеч от светлините на прожекторите.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Edo Mapelli Mozzi (@edomapellimozzi) на Юли 19, 2020 в 4:56 PDT

На церемонията са участвали под 20 души , най-близките на младоженците. Сред тях не бяха и принц Уилям и Кейт Мидълтън, които ги поздравиха в Instagram, предава Insider.

Сватбата не е минала без речи, само че малко по-необичайни. Майката на булката Сара Фъргюсън е изрецитирала две любовни творби, едно от които - сонет на Шекспир. Часове откакто сподели " да " на Беатрис, Моци разгласява пост с любовно обръщение към своята брачна половинка , което е евентуално да е и неговият сватбен обет.
 Принцеса Беатрис, Едуардо Моци, тайната им женитба в Уиндзор и кой участва на нея
Тайна женитба в кралския двор

Това несъмнено не го чакахме

Не се е минало и без непретенциозно празненство с тостове и вкусно похапване . На него са участвали 14 другари на младоженците, с които са се забавлявали до след среднощ в границите на замъка Уиндзор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР