Напоследък Деми Мур привлича вниманието ни повече със секси снимките,

...
Напоследък Деми Мур привлича вниманието ни повече със секси снимките,
Коментари Харесай

Какво каза Деми Мур за голите си кървави сцени в The Substance

Напоследък Деми Мур притегля вниманието ни повече със секси фотосите, които качва в профилите си в обществените мрежи, в сравнение с с нови и вълнуващи функции.
 Деми Мур и секси фотосите ѝ по бански
Дори на 60 Деми Мур е секси по бански

Актрисата е в чудесна форма

Е, ролята ѝ в The Substance обаче притегля вниманието ни след формалната премиера на кино лентата на кинофестивала в Кан. Очакванията ни към него към този момент са високи поради обстоятелството, че получи аплодисменти в продължението на девет минути след премиерата си на кинофестивала.

В The Substance Мур влиза в ролята на фамозна актриса на име Елизабет Спаркъл, която прави кариерен завой и стартира да води на ден предаване за извършения. В даден миг обаче Спаркъл бива сменена от по-млада и по-красива звезда Сю (Маргарет Куоли).
 Снимка 665922

Именно това поражда огромния спор във кино лентата, който ескалира и в една от сцените се вижда по какъв начин героините на Деми Мур и Маргарет Куоли се бият между тях чисто голи. Според The Hollywood Reporter, които са имали опцията да бъдат на премиерата, въпросната сцена е била кървава, само че публиката в залата е харесала видяното.

На конференция, отдадена на The Substance, 61-годишната Мур споделя, че филмът я е извадил от зоната ѝ на комфорт. Но също по този начин се е съгласила на голите подиуми, тъй като те са били значима част от процеса по разказването на историята. 
 Деми Мур и Маргарет Куоли

Деми Мур и Маргарет Куоли

Актрисата обаче добавя, че снимането на тези подиуми са минали безпрепятствено с помощта на Куоли и режисьорката Корали Фаржа. Деми Мур споделя още, че една от главните хрумвания на The Substance е не да опълчи младите срещу по-възрастните дами, а по-скоро " да прецака мъжкия блян за жена ".

Фаржа пък твърди, че насилието във кино лентата ѝ е метафора за психическото и физическото принуждение, което мъжете упражняват над дамите, поради което дамите се впускат в гонене на нереалистични идеали за хубост.

" Стажантът " с Мария Бакалова завладя Кан 2024 - какъв брой време в действителност са траяли овациите след кино лентата

Няколко разнородни изказвания, само че крайният резултат още веднъж е впечатляващ

И въпреки всички мъжки персонажи във кино лентата да са показани като токсични, Деми Мур споделя: " Не сме срещу мъжете, а срещу гаднярите. "  The Substance ще бъде публикуван в международен мащаб от Universal, само че към момента не се знае по кое време ще забележим кино лентата по кината.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР