Ректорът на Тракийски университет проф. Добри Ярков приветства VIII-та Регионална

...
Ректорът на Тракийски университет проф. Добри Ярков приветства VIII-та Регионална
Коментари Харесай

8-ма Регионална научна конференция „Дерматологичен компас“, проф. Добри Ярков с приветствие

Ректорът на Тракийски университет проф. Добри Ярков приветства VIII-та Регионална научно-практическа конференция „ ДЕРМАТОЛОГИЧЕН КОМПАС “ , проведена от Югоизточен клон Стара Загора.

Тя се организира в Международен конгресен център, Бургас в границите на три дни и е под патронажа на ректора на Тракийски университет – Стара Загора проф. доктор Добри Ярков и кмета на Община Бургас Димитър Николов.

Участие в влиятелния дерматологичен конгрес вземат 15 задгранични лектори, световноизвестни специалисти в дерматологията , дерматохирургията, флебологията и онкодерматологията от Германия, Обединено Кралство Англия, Австрия, Полша, Македония и Сърбия, както и наши водещи кожни лекари.

Проф. Ярков поздрави ръководителя на Организационния комитет на огромната конференция – приетият доайен в дерматологията проф. доктор Евгения Христакиева , както и всички участници с благопожелание за сполучливи научни резултати и ползотворна работа:

„ Аз Ви поканвам в Тракийски университет за деветото издание на Регионалната научно-практическа конференция, дано Стара Загора и нашето висше учебно заведение бъдат домакини на това влиятелно събитие, което събира световноизвестни учени от целия свят. А към Вас ще се включат и ветеринарномедицински кожни лекари, напълно в духа на нашия институт за зоонози One health. Изключително съм благополучен и, че през днешния ден имам достойнството да поздравя рожденикът на събитието – Клиниката по кожни и венерически заболявания в УМБАЛ „ Проф. доктор Стоян Кирковия “ – Стара Загора, която навършва кръглите 30 години от основаването си, с пожелания за още доста излекувани пациенти и задоволеност! “

Конференцията дава опция за практическо образование по дерматоскопия и дерматохирургия със узаконяване , а теоретичната част на курса е налична за всички участници в конференцията. В практическата част е обезпечено образование за хирургични техники върху кожа на свине за начинаещи и за напреднали. Курсът ще бъде сертифициран от Тракийски университет по условията на СДО като спомагателна подготовка, както и от БДД.

Внимание: Фалшив профил във Фейсбук желае пари от името на някогашен вътрешен министър

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР