Повече от половин година измина от смъртта на актьора от

...
Повече от половин година измина от смъртта на актьора от
Коментари Харесай

Повече от половин година след смъртта на Матю Пери - защо разследването още продължава

Повече от половин година измина от гибелта на артиста от " Приятели " Матю Пери. Той бе открит мъртъв в дома си на 28 октомври 2023 година, а още на идващия ден бе осъществена аутопсия. На 15 декември предходната година резултатите демонстрираха, че артистът е умрял поради " острите резултати на кетамина ", който е приел.
 Какво е наследството на Матю Пери
Ето какво е наследството на Матю Пери

Кои са бенефициентите

От документите стана ясно също по този начин, че  е бил на инфузионна терапия с кетамин за лекуване на меланхолия и тревога. Твърди се, че последното му лекуване е било повече от седмица преди гибелта му, само че резултатът от кетамина в организма му би трябвало да е минал след няколко часа. Затова се допуска, че веществото, което го е умъртвило, е било признато след последната терапия.

В отчета е посочено също, че факторите, съдействали за гибелта на артиста, са удавяне, коронарна артериална болест и резултатите от бупренорфин. Последното съставлява лекарство, което се предписва за лекуване на хора със взаимозависимост към опиоидни медикаменти.

В умозаключение, гибелта на  се приема като инцидентна, в резултат на опиати и удавяне. Въпреки това, седем месеца след нещастния случай следствието на полицията в Лос Анджелис и Администрацията за битка с опиатите към момента не е завършило.
 Снимка 666083

Позовавайки се на източници от TMZ пишат, че на този стадий следствието е фокусирано върху това да се дефинира кой е дал на артиста кетамин и при какви условия. Според изданието от полицията и Администрацията за битка с опиатите са проучвали въпроса с месеци и към този момент са интервюирали няколко основни лица. Към момента няма осъществени арести.

В наскоро издадената си мемоарна книга " Приятели, любовници и огромното извънредно нещо "  разказва и за зависимостите си и психологичните си проблеми, като и споделя за кетаминовата си терапия по време на рехабилитация в Швейцария.
 Наградите БАФТА 2024 и гневната реакция поради Матю Пери
Защо почитателите на Матю Пери нападнаха премиите БАФТА

Хората не са удовлетворени

Актьорът написа, че по време на инфузиите е бил със завързани очи и е слушал музика. Освен това добавя, че лечението го е карала да се усеща като че ли " умира ". Въпреки " щастливите " резултати от кетамина обаче, Матю Пери признава, че тежкият махмурлук ги е заличавал и по тази причина споделя: " Кетаминът не беше за мен. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР