За пореден път тръгваме по следите на френските момичета, които

...
За пореден път тръгваме по следите на френските момичета, които
Коментари Харесай

Късото сако, с което лесно постигаме любимия френски шик

За следващ път тръгваме по следите на френските девойки, които въодушевяват всички със стила си. Много от тях постоянно ни демонстрират, че няма потребност да имаме всичко най-модерно в дрешника си, с цел да изглеждаме изискан. И въпреки всичко, в случай че приказваме за някои настоящи модели тази есен, то измежду тях е късото сако от туид, които някои просто биха нарекли типично френско.

И въпреки всичко не сме надалеч от истината, тъй като неговата история потегля от Коко Шанел, която през 1954 година го трансформира в неизменима част от дрешника на дамите още тогава. Както доста от моделите, които основава, и това сако е въодушевено от мъжките дрехи, като се откроява с съвършена къса кройка, красиви копчета и разнообразни цветови комбинации. През годините всички, които работят за стилната къща, не стопират да прибавят по една негова разновидност във всяка сбирка.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leia Sfez (@leiasfez)

През годините доста марки използваха неговата минималистична кройка, с цел да прибавят материали като кожа, вълна и даже велур, само че разновидността от туид вечно ще ни остане обичан. Предимството му е, че може да се носи за всевъзможни мотиви. С прави дънки, сатенен топ, натикан в тях, с необятен панталон, тениска и балерини или с пола и мокасини, а за какво не и с къса пола в същия принт, напълно в жанр Chanel. Едно е несъмнено: стайлингът в това сако в никакъв случай не е било по-лесно.

Хубавото е, че има голямо многообразие, когато става въпрос за бюджетни находки, тъй като не всички можем да си позволим Chanel. Затова пък и в сбирките на по-масовите марки като H&M, Mango и & Other Stories могат да се открият стилни модели, както ще видите в галерията ни.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Livia Auer (@livia_auer)

 
Ботушите, които не излизат от мода в 17 шопинг находки

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР