За пореден път Националната агенция за приходите прави опит да

...
За пореден път Националната агенция за приходите прави опит да
Коментари Харесай

Агенцията по приходите продава на търг две почивни бази по Северното Черноморие

За следващ път Националната организация за приходите прави опит да продаде почивна база с 70 бунгала в местността " Фичоза " край Варна. Имотът се предлага без триумф към този момент няколко следващи години, а последната покана към евентуални купувачи беше оповестен в средата на март. Тъй като купувачи очевидно няма, организацията прави следващ опит да продаде терена.

Началната цена, посочена този път в обявата за търга с скрито наддаване е близо 1.6 млн. лева, което е с 783 хиляди лева по-малко от оповестената стойност на парцела през март.

Бунгалата се намират наоколо до морето. Те са 70 с обща застроена повърхност от 576 кв. м. и се намират в зоната за отдих " Прибой " в местността " Фичоза " на варненския кв. " Галата ".

Пак през днешния ден беше оповестена и публикация на Националната организация за приходите за обмен на къмпинг с 13 бунгала на първа линия до морето в почивната база " Луна " край Бяла, Варненско.

Имотът с повърхност от съвсем 6 хиляди кв. м. се намира напълно покрай морето и обособените туристически зони " Луна бей ", няколко вилни селища и аквапаркс.

В този случай началната цена в търга, който съгласно оповестената публикация ще се организира на 13 юни с скрито наддаване, е 810 хиляди лева

Справка в регистрите на Териториалното отделение на Националната организация по приходите във Варна демонстрира, че иззетите и отнети в интерес на страната недвижими парцели, към края на май т.г. са били тъкмо 400.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР