Лятото и сезонът на отпуските винаги са били благодатен период

...
Лятото и сезонът на отпуските винаги са били благодатен период
Коментари Харесай

"С книга на плажа" започва днес в Бургас

Лятото и сезонът на отпуските постоянно са били плодороден интервал за отдаване на книгите. Затова и последните горещи месеци са изпълнени с разнообразни събития, отдадени на литературата. Фестивалът " С книга на плажа " в Бургас е едно от тях и неговото пето следващо издание ще стартира от 11 ч. през днешния ден в пространството на Експозиционен център " Флора " в морската градина, както и на алеите край него.

Официален старт на събитието ще бъде подложен с предпремиерно четене на сборника " Истории от 90-те " от 19:30 ч. със специфичен посетител Герасим Дишлиев и неговия пантомимен роман за 90-те.

В оставащите дни до 18 август съпътстващата стратегия на фестивала ще предложи опция за срещи и с Георги Тошев, Алек Попов, Петя Кокудева, Нуша Роянова, както и писателя, критик, академични учител и преводач от британски на персийски Фарид Гадами.

На централната алея пред " Флора " ще бъде завършен хартиен базар, където ще бъдат показани създатели и книги на издателствата " Дъбови листа ", " Омофор ", " Ай Си Ю ", " Знаци ", " Новата цивилизация ", " Артлайн студиос пъблишинг ", " Керът ", " Распер ", " Рибка ", " Потайниче ", " Жанет 45 ", " Попов мост ", фондация " Вяра, вяра и обич " и съдружие " Път към Новия свят ".

Пълната стратегия на фестивала " С книга на плажа ", който се провежда от община Бургас със съдействието на Регионална библиотека " П. К. Яворов ", е оповестена в страницата на събитието във фейсбук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР