За около час почти цяло Скопие, части от Велес и

...
За около час почти цяло Скопие, части от Велес и
Коментари Харесай

Скопие остана без ток

За към час съвсем цяло Скопие, елементи от Велес и Овче поле останаха през вчерашния ден без ток поради повреда на далекопровода Скопие 4 - Бунарджик и пожар наоколо до трансформаторната станция, оповестиха от Македонския електропреносен систематичен оператор (МЕПСО), съобщи bTV.

Наложило се е прекъсването на два трансформатора, а с това и спиране на трафопоста Скопие 4. Заради съществуващата заплаха от разпространяване на огъня цялата система е трябвало да бъде спряна. Диспечерите на МЕПСО оповестиха, че проблемите са локализирани и се работи по отстраняването им, на доста места електрозахранването е възобновено, само че са вероятни краткотрайни спирания.

Междувременно от ВМРО-ДПМНЕ търсят отговорност от държавното управление, тъй като тъкмо сега, когато водачът на партията Християн Мицкоски е отчитал работата на кметовете в постройката на Македонската филхармония, където се е провеждало събитието, не е имало ток, оповестява македонската телевизия Телма. Въпреки неналичието на ток Мицкоски е траял да приказва за 100-те дни работа на кметовете на ВМРО-ДПМНЕ без микрофон. Мицкоски още веднъж е изискал предварителни парламентарни избори и е предизвестил държавното управление да не допира македонската история. Той е призовал хората да бъдат бдителни по всички въпроси, свързани с македонската еднаквост, оповестява ТЕЛМА.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР