За мен действията на пилотите от авиобаза Граф Игнатиево граничат

...
За мен действията на пилотите от авиобаза Граф Игнатиево граничат
Коментари Харесай

Кой ще уволни вицето по тишината: премиерът или народът?

" За мен дейностите на водачите от авиобаза " Граф Игнатиево " граничат с национална измяна и няма значение, че е в спокойно време ", декларирал вицепремиерът Валери Симеонов.

За мен пък дейностите на вицето по тишината, настанил в мотела си гранични служители на реда против тлъсти държавни командировъчни, е корупция на гърба на данъкоплатците, погазваща Закона за спор на ползи.

Добавя ли, че въпросната личност самичък предложи и наложи промени в Закона за публичните поръчки, елиминиращи търговете и състезанията за обекти от стратегическо значение за националната сигурност, след което забрани с държавен акт проявлението на пропадналата гранична ограда, отговорно настоявам: Ако развращаващата публичните нрави корупция е в изключително огромни размери, тя е углавно закононарушение, граничещо с национална измяна.

За мен похищението върху свободата на словото и съдене на държавни и частни медии от самозабравил се вицепремиер граничи с управленческа полуда.

За мен оставането в държавното управление на човек с присъда граничи с тъпчене на правовия ред в страната.

Понеже с дейностите си вицето е рецидивираща опасност за гражданския мир и националната сигурност, не е ли време за всенародна подписка за отстраняването Му от кабинета?
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР