За грозен случай сигнализира наемодател от Пловдив.Ивайло Ивайлов разказа пред

...
За грозен случай сигнализира наемодател от Пловдив.Ивайло Ивайлов разказа пред
Коментари Харесай

Бивша наемателка опита да нахлуе в жилище в Пловдив! Новите - в стрес СНИМКИ

За противен случай алармира хазяин от Пловдив.

Ивайло Ивайлов описа пред GlasNews.bg, че жена, която преди е наела негов апартамент, пробвала да проникне в същия. Извършителката пробвала да влезе, употребявайки копие на ключ.

Мъжът сподели, че това е Мариета Георгиева от Стара Загора. Тя напуснала на 7 септември, а дни по-късно в жилището  се нанесли нови наематели - млада двойка.

Вечерта на 4 октомври Георгиева поискала да влезе, пробвайки да отключи. Това тормозило живущите, избавило ги само това, че техният ключ бил на вратата.

Когато наемателите попитали какво прави, дамата се показала за домоуправител. После си тръгнала. Потърпевшите означават, че пред вратата на остарялото си жилище се появила по домашно облекло - в 22.30 през нощта.

Часове преди проявата Георгиева разменила известия с Ивайлов, в които желала връщане на излишък от 100 лв. депозит. Пари, които са удържани поради вреди по имуществото, които били установили при нейното овакантяване. Преди това на нея била върната другата част от сумата - 350 лв..

Ситуацията стресирала младата двойка. А директно след случката момичето не желало даже да остава единствено. Скоро по-късно те вземат решение да изоставен жилището, чиито ключалки към този момент били заменени.

Опитите на пострадалите да се свържат с Георгиева останали без резултат. Те считат да подадат тъжба в Първо РУ-Пловдив.

Наемодателят споделя, че в никакъв случай преди не е имало сходен случай. Проявата без подозрение е притеснителна, а и носи материални вреди и стрес на Ивайлов и наемателите.

От GlasNews.bg сме подготвени да дадем право на отговор на дамата, упрекната в проявата.

Очаквайте детайлности!





 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР