За следващите 4 години доходите на българите ще стигнат 80%

...
За следващите 4 години доходите на българите ще стигнат 80%
Коментари Харесай

Росен Желязков: Нашата цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските.

„ За идващите 4 години приходите на българите ще стигнат 80% от европейските. “, това съобщи лидерът на листите за 1 МИР – Благоевград и за Европейски парламент Росен Желязков на събитие в благоевградското село Церово, на което присъствах регионалният координатор на ГЕРБ и претендент за евродепутат Андрей Новаков и претендентите за народни представители от ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев и Красимир Керезов. На срещата участваха и общинските ръководители на Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацурев както и кметът на с. Церово Иван Саков.

Росен Желязков изясни, че при влизането на България в Европейския съюз приходите са били 40%, а в този момент са към 60-62% и добави, че ГЕРБ са потвърдили, че могат да извършват поетите задължения.

„ Важно е идващото държавно управление да съумее да възвърне изгубената преди 3 години връзка сред централната и локалната власт. Знаем вашите проблеми, свързани с водопровода и канализацията, с възобновяване на читалището. Точно по тази причина би трябвало средствата да доближават и до дребните обитаеми места. Сигурен съм, че ще идващото държавно управление с водеща мощ ГЕРБ ще го направи. “, сподели още Росен Желязков.

Той посочи, че ГЕРБ е партия, която желае нещата да се случват, а не да дават празни очаквания.

„ Преди няколко години пристигнаха едни млади и учени момчета, наръсиха обещания на кг. Но животът освен не се усъвършенства, а застина. Ние сме единни и обединени, имаме обща цел – хората да живеят по-добре и да се възползват повече от опциите, които дава Европейския съюз. “, приключи Росен Желязков

„ Росен Желязков е лидер за цялата страна за Европейския парламент. Той е човек, предаван пет пъти от Благоевград за депутат. За първи път нашата област имаше човек на най-високата позиция в страната – ръководител на Народното събрание. През годините Росен Желязков е обиколил всички обитаеми места от региона и знае проблемите, знае и по какъв начин могат да бъдат решение “, това сподели регионалният координатор на ГЕРБ и трети в листата за евродептуати Андрей Новаков.

Той добави, че България е изгубила доста благоприятни условия поради боричканията в държавното управление – изгубени пари за осветяване, за улици, за водопровод.

„ Важно е да имаме и народен представител от Благоевград, негова персонална идея ще бъде да работи за селата, а аз да оказвам помощ. “, сподели още Андрей Новаков.

„ Аз съм претендентът на Благоевград. Проблемните в общианта са доста. Важно е да има депутат, който да изисква. Време е Благоевград да върне своя искра. Ще дам всичко от себе си. Подкрепете освен мен, само че и листатв за Европейски парламент. Важно е кого изпращаме там. “, с тези думи се обърна към жителите на с. Церово Илиан Георгиев.

Кметът на с. Церово Иван Саков прикани на изборите да се гласоподава с номер 22 за ГЕРБ, с цел да може България да се развива.

„ Добрият вид за нас и нашите деца е ГЕРБ. “, сподели още той.

„ 5 години нищо не се прави. Ние сме потвърдили, че можем да работим. Ще поема ангажимент през министерството да се ремонтира покрива на читалището. “, сподели Атанас Камбитов

Той добави, че е значимо да има държавно управление и да се направи по този начин, че селата от общината да могат да кандидатства по стратегии за развиване на селски региони.

След Церово Росен Желязков и претендентите за народни представители посетиха емблематичните за триумфа на ръководството на ГЕРБ в община Разлог - МБАЛ Разлог и модерния учебен център в бранш ”Земеделие “ – Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство.

“Построеното в Разлог, с помощта на политиките на ГЕРБ, е доста и жизненоважно. ”, това съобщи през днешния ден в Разлог лидерът на листите за европейски избори и народни представители от 1 МИР Росен Желязков.

Кандидатите за евродепутати и народни представители бяха се срещнаха с модерната инсталация в отделението по образна диагностика, с високия клас рентген.

Д-р Тончев напомни, че с помощта на Красимир Герчев и съдействието на Росен Желязков в болничното заведение се е разкрила една от първите лаборатории при КОВИД рецесията, което е избавило доста човешки животи.

Посещението продължи в Професионалната гимназия по машинизация на селското стопанство където шефа Таня Динчева, показа, че с помощта на взаимната работа скмета на община Разлог Красимир Герчев и осъществените планове по европейски стратегии, учебното заведение е съвременна просветителна институция и основава устойчиви и потребни специалности в бранш ´Земеделие.

По късно те посетиха гр. Хаджидимово.

„ Всичко направено в Хаджидимово стана с помощта на ГЕРБ – учебно заведение, улици, падналия мост. “, това съобщи кметът на Хаджидимово Людмил Терзиев по време на среща с претендентите за членове на Европейския парламент Росен Желязков и Андрей Новаков и претендентите за народни представители Никола Джингаров, Красимир Керезов и Илиан Георгиев. „ Искам да знаете, че в този момент, в този парламент с ръководител Росен Желязков, се гласоподаваха 1,200 милиарда за общините. Във всяко малко обитаемо място от общината се работи. Всичко това е с помощта на ГЕРБ. Затова е значимо да гласуваме с номер 22 на идните избори. “, сподели още Терзиев.

На срещата с поданици на общината участваха още общинските ръководители на ГЕРБ от региона – Александър Мацурев, Атанас Камбитов, Наташа Стоянова, Румен Арнаудов.

Любен Терзиев добави, че идните избори са от изключителна значимост за бъдещето на страната ни.

“Залата е претъпкана. По-добра социология от това няма. Благодаря ви откровено “, с тези думи се обърна към хората регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и трети в листата за евродепутати Андрей Новаков.

Той добави, че Росен Желязков с изключение на лидер за 1 МИР Благоевград, е и лидер и на европейската листа за цяла България.

„ Не мога към този момент да си показва различен човек да води нашата листа. За първи път в историята народен представител от Благоевград е ръководител на Народното събрание. В листата ни царува единение, другарство, обединени сме “, сподели още Андрей Новаков и продължи с представянето на претендентите, които участваха на събитието.

„ Илиан Георгиев е шеф на Национален осигурителен институт, отличаван като най-хубав шеф. Той е втори в листата. С нас е и адв. Красимир Керезов. А индивидът, поради който сме се събрали тук, е Никола Джингаров. Той е и претендентът, зад който се обединихте всички за този регион. За първи път има претендент от Гоце Делчев на толкоз предна позиция в листата “, сподели още Новаков. Той посочи че, ГЕРБ се борят за 5 мандата и има действителен късмет това да се случи.

„ Предстоящите избори са от изключителна значимост. Това са шестите подред избори след 2021 година И след всички се надяваме да има устойчиво ръководство, което да взема решение проблемите на обществото. Хората се сблъскаха и с доста рецесии – финансови, мигрантски, коронавирус рецесия. Бяха нужни три години, с цел да се осъзнае, че нищо хубаво не се случи в нашата страна след 2021 година Помните обещанията за мостове и тунели. Всичко, което се изпълняваше по времето на ръководство на ГЕРБ прекъсна – всички планове – национални и европейски. Нашата страна се оказа най-зле справящата се при асимилиране на средствата от Плана за възобновяване и резистентност. Само 3% сме усвоили “, съобщи Росен Желязков, лидер на листата за европейски избори и за народни представители в 1 МИР. Той добави, че всеки ден ще се чуват оправдания по какъв начин ГЕРБ са отговорни.

„ ГЕРБ съумя да се резервира и да бъде по-сплотена, по-стабилна и зряла партия. ГЕРБ поема нелекия ангажимент още веднъж да изведе страната от рецесията. И това ще го създадем без да се стяга коланът “, сподели още Росен Желязков.

Той показа някои от целите, които ГЕРБ ще следва през управническия мандат – обучение, опазване на здравето, стопанска система, сигурност, защита.

„ Образованието и развиването на пазара на труда, придобиване на умения са извънредно значими. Бяхме в Разлог, там на година се дипломират 40 деца, които влизат във високотехнологичния бранш на селското стопанство и земеделието. Пазарът на труда е нещо доста значимо. Нашият ангажимент е междинното заплащане да доближи до 80% от това на европейците по паритет на покупателна дарба. Друга значима тематика е опазването на здравето – мощен скрининг и профилактика. Ще желаеме здрави българи, а не излекувани българи. Няма по какъв начин да се пропусне и развиването на стопанската система. Задачата ни е да достигнем Брутният вътрешен продукт 120 милиарда евро, което по наша оптимистична, само че реалистична прогноза може да докара по глава от популацията да изпреварим Гърция в края на мандата “, сподели още Росен Желязков.

Той добави, че други приорите са защита, сигурност, прекъсване на незаконна миграция и не на последно място – върховенството на закона и правосъдната промяна.

„ Ние имаме ясна стратегия, освен реклама на една партия. По нея обществото дава оценка дали една партия се е справила. Поемаме уговорката общините да бъдат главния дистрибутор за създаване на инфраструктура. А страната да се занимава с създаване на индустриални зони, привличане на вложители. За регион Благоевград привличането на вложения е извънредно значимо. С насърчаване на индустриални паркове и промени в законодателството ще стартираме да привличаме качествени вложители. “, съобщи зодачът на листата за евродепутати и на претендентите за народни представители на ГЕРБ в Благоевградска област.

За европейския дневен ред Росен Желязков загатна, че най-важната тематика е сигурността.

„ Войната в Украйна да завърши допустимо най-скоро при удобни условия за Европа ”, сподели той.

Други значими тематики съгласно него са миграцията и зелената договорка.

„ България е кръстопът и има капацитет да опазва границите освен на нашата страна, само че и на Съюза. Европа би трябвало да преразгледа политиката за зелената договорка, да я пренасочи към развиването на високотехнологична стопанска система, само че не за сметка на работни места “, приключи Росен Желязков.

Кандидатът за депутат от 1 МИР Красимир Керезов сподели пред присъстващите, че до този миг не се е занимавал с политика, само че не е могъл да откаже поканата на Андрей Новаков да се включи в листата на ГЕРБ-СДС от гражданската квота.

„ Аз съм на шестдесет години. За първи път се включвам в листа с претенденти за народни представители. До 45-годишна възраст бях футболен арбитър. Не съм се заел досега в политическия живот. Това, че го върша в този момент, значи доста за мен. Приех поканата на Андрей Новаков да бъда част от мощния екип на ГЕРБ в 1 МИР Благоевград. Нека да преценим трезво какво ни дава ГЕРБ, какво е направил ГЕРБ и да забележим,че всичко, направено от ГЕРБ си коства и има бъдеще. Затова е значимо на 9 юни да гласуваме с номер 22 в изборите за Народно заседание и Европейски парламент “, прикани той.

Общинският началник на ГЕРБ-Благоевград Атанас Камбитов също съобщи, че по време на ръководство на ГЕРБ резултатите за страната са забележими.

„ Създадохме доста специалисти и направихме доста за страната. Затова е значимо и в този момент да имаме депутати, които да създадат по този начин, че да има стабилитет. За да може да управляваме с министър председател Бойко Борисов. Имаме съществено посланичество в листата за Европейски парламент. Нужно е да ги подкрепим, с цел да има на кого да разчитаме в Брюксел при сформирането на политиките, които касаят нашата страна. “, обърна се към присъстващите Атанас Камбитов.

Кандидатът за народен представител от Гоце Делчев Никола Джингаров съобщи, че ще работи за решение на проблемите на хората от района.

„ С множеството от вас се познаваме. Цял живот съм живял в Гоце Делчев. Познавам детайлно проблемите на района. Аз ще бъда мостът за решение на тези проблеми. Не съм човек на думите, човек съм на делата. Благодаря на всеки един от вас за доверието “, приключи той.

По-рано денем претендентите за евродепутати Росен Желязков и Андрей Новаков, дружно с претендентите за народни представители Илиан Георгиев и Красимир Керезов посетиха винарска маза „ Логодаж “, където се срещнаха с проблемите на бранша и разискаха провокациите пред сектора.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР