Всеки глас за малки леви партии на предстоящия вот на

...
Всеки глас за малки леви партии на предстоящия вот на
Коментари Харесай

Всеки глас за малки леви партии е загубен

„ Всеки глас за дребни леви партии на идния избор на 9 юни е изгубен “, това съобщи на срещата с членове и симпатизанти на партията лидерът на листата за народни представители в Сливен Деян Дечев.
Според него всички са наясно, че „ Солидарна България “ е политически план, готвен за патерица на ГЕРБ в бъдещия парламент.
„ Искам да дам един образец. Водачът на листата на „ Солидарна България “ в Сливен Минчо Афузов, някогашен член на Българска социалистическа партия, излъга сливналии, че ще бъде опция на ГЕРБ и модела " Борисов ". Между двата тура на локалния избор взе, че поддържа претендента на ГЕРБ и настоящ кмет – Стефан Радев, който разцепи партийната организация в града. Освен това – вторият и третият в листата на „ Солидарна България “ са общински съветници от Левицата в локалния парламент “, акцентира Деян Дечев.
На срещата публични посетители бяха Кристиан Вигенин, лидер на евролистата и на листата за народни представители в Ямбол, претендентите за евродепутати Вяра Емилова и Гергана Алексова, както и втората след Дечев – доктор Събина Петканска.  
 „ С цялостна убеденост мога да кажа, че в листата за евродепутати на Българска социалистическа партия няма човек, който би ни предал “, съобщи Кристиан Вигенин, лидер на евролистата на „ Българска социалистическа партия за България “ на срещата. Той очерта правилата, на които ще се базира активността на евродепутатите от Българска социалистическа партия.
„ Бъдещите ни евродепутати би трябвало ясно да слагат въпроса за равнопоставеността на страните членки на Европейски Съюз. Не може да има страни първо и второ качество “, акцентира Вигенин.
Водачът на евролистата уточни, че европейските ползи не може да се опълчват на националните.
„ Значи в случай че не е положително за България – не е положително и за Европа “, отсече Вигенин.
Според него най-важният приоритет е всяко решение на бъдещия Европарламент би трябвало да бъде учредено на здравия разсъдък.
 „ И в случай че в този момент имаме проблеми, основава се евроскептицизъм, то е тъй като нерядко се взимат решения и се постановат политики, които не дават отговор на потребностите и ползите на обособените нации. Те са учредени на лобистки ползи. Най-яркият образец е така наречен „ зелена договорка “, която под предлога, че би трябвало да спасяваме планетата безусловно унищожава бъдещето на нашите деца в този момент. Унищожаваме енергетиката си, личните си предприятия в този момент. Къде е логиката?! “, риторично попита Вигенин.
„ Основен наш приоритет в бъдещото Народно заседание е пациентът да е в центъра на здравната система. Знаем по какъв начин би трябвало да се направи това, само че за задачата би трябвало да имаме мощни групи и в Народно събрание, и В Екологичен потенциал, които да пазят ползите на хората, а не на лобитата в опазването на здравето “, съобщи доктор Събина Петканска, втора в листата за народни представители и осма в евролистата.
Според доктор Петканска демографската рецесия може да се пребори с обезпечаване на работа, положителни приходи, добра среда на живот, положителни обществени услуги, качествено опазване на здравето и обучение. Тя очерта целите си като народен представител в 50-ото Народно заседание по този начин:
- Безплатни медикаменти за деца до 14 годишна възраст.
- Намаляване на Данък добавена стойност за детски храни.
- Прекратяване подмяната на българската просвета и история и усилване на възпитателната функционалност на учебното заведение и детската градина в дух на обичайни национални полезности.
Според Д-р Петканска значимо е да се гласоподава за достоверната лява партия Българска социалистическа партия с №24 на изборите на 9 юни, с цел да не се разпиляват ненужно гласовете по всякакви по-малки леви обединения.
„ В противоположен случай няма да имаме задоволително мощ, с цел да пазиме ползите на хората от другите обществени групи “, акцентира тя.
След срещата в клуба на Българска социалистическа партия, групата претенденти за народни представители посетиха фронт офиса на партията и раздаваха пропагандни материали на Българска социалистическа партия в центъра на града.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР